Kaufland България разширява портфолиото си с наематели до над 500 активни обекта

6601
Kaufland България разширява портфолиото си с наематели до над 500 активни обекта
Снимка: Kaufland

С откриването на най-новия хипермаркет на Kaufland у нас в столичния квартал „Горубляне“, компанията разширява своето портфолио с услуги за крайния клиент. Така от днес, освен разнообразието от над 17 000 артикула в хипермаркета, всеки може да пазарува от SOpharmacy, Mr. Almond, Inmedio и RepEat като част от концепцията на ритейлъра One Stop Shopping - всички услуги на едно място. С тях общият брой активни обекта във всички 63 хипермаркета в страната надхвърля 500.

„Активно работим в посока разширяване на броя и качеството на услугите, които да предоставяме на нашите клиенти, така че да направим престоя им в нашите хипермаркети максимално приятен и ползотворен, като им предоставя възможност да се възползват от богатата палитра от услуги.“, споделя ръководителят на направление „Централно управление на недвижимостите“ за Kaufland България Диана Костова.

Част от „зеления“ хипермаркет в кв. „Горубляне“ е 27-ият и 18-и за Kaufland обект на българския бранд RepEat - верига заведения за хранене. Дългогодишното партньорство с Kaufland България е доказателство за подкрепата на веригата към българските предприемачи. Съвместната работа на двата бранда започва още със стъпването на Kaufland у нас през 2006 г.

Пекарната за ядки Mr. Almond в кв. „Горубляне“ е 7-а в рамките на веригата, а брандът SOpharmacy откри своята 56-а аптека на територията на Kaufland България. За Лагардер Травъл Ритейл с концепцията си Inmedio в бранш цигари, преса и лотария това е 58-и съвместен обект.  

Към днешна дата в търговската мрежа на Kaufland България има над 500 търговски обекта и 120 активни наематели. Само за последните две години One Stop Shopping концепцията е допълнена от 70 нови партньорства. През тази година новите обекти, като част от веригата, включват утвърдени български брандове с нови концепции, както и подкрепи за стартъпи. Сред тях са първият обект на Pizza Lab в Kaufland България, иновативната кафетерия COMPARTIDO, най-големият обект на Petmall у нас, брандовете в Kaufland – Варна, Трошево - пекарна „Пармаксъзов” и пицария „Парчето“.

С инвестиция от над 35 млн. лева Kaufland открива нов хипермаркет в София

Kaufland България открива своя 13-и хипермаркет в София. Това е и първият зелен филиал на веригата, тъй като той е изграден изцяло спор...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com