Kaufland България стартира есенна потребителска програма с награди на обща стойност над 500 000 лв.

9644
Kaufland България стартира есенна потребителска програма с награди на обща стойност над 500 000 лв.
Снимка: Кауфланд

Kaufland България дава начало на есенна потребителска програма с награди Kaufla-la-land, която ще премине под надслов „Пазаруването е песен“. В продължение на 7 седмици, от 27.09.21 до 14.11.21, клиентите на търговската верига могат да спечелят над 50 000 ваучера за пазаруване и предметни награди на обща стойност над 500 000 лева.  

В периода на кампанията за всеки 30 лв. покупки клиентите на веригата могат да вземат една скречкарта . Тя  съдържа моментна награда под формата на ваучер за пазаруване на стойност 3,5, 10 или 15 лв. или уникален код за регистрация в онлайн игра за предметни награди. За да се включат клиентите в онлайн играта, е необходимо да регистрират уникалния код от скречкартата си в корпоративния уебсайт на Kaufland България. Сред материалните награди, които потребителите могат да спечелят, са лаптоп, телевизор, хладилник или прахосмукачка робот. 

 

Клиентите на Kaufland имат възможност да участват и в още една онлайн игра в периода на кампанията. При покупка над 100 лв., направена от 27.09.21 до 14.11.21, клиентите на търговската верига получават една мега скречкарта в допълнение към стандартните скречкарти. Всички мега скречкарти съдържат уникален код за регистрация. Клиентите, които регистрират кода на своята мега скречкарта в корпоративния уебсайт на Kaufland, участват в играта за спечелване на една от 7 карти за многократно пазаруване в Kaufland, всяка на стойност 5 000 лв.  

Предметните награди и картите за многократно пазаруване ще бъдат изтегляни на седмична база измежду всички регистрирана кодове до 23,59ч. в неделя на предходната седмица. Всеки код участва в тегленето за награди за седмицата, в която е бил регистриран на уебсайта на Kaufland. Всички печеливши участници от онлайн игрите ще получават обаждане от центъра за обслужване на клиенти на Kaufland България, а двете им имена и населено място ще бъдат обявявани своевременно в официалния уебсайт на веригата. 

С потребителската си програма Kaufla-la-land Kaufland България за пореден път цели да предостави на своите клиенти добавена стойност при пазаруване. Търговската верига присъства на българския пазар от 15 години, а нейна водеща цел е да бъде верен партньор на българското семейство, като му осигурява разнообразен асортимент от над 20 000 артикула средно за страната, качествени и свежи продукти и отлично обслужване.

Kaufland България гостува на „КвАРТал фестивал“ и „Реките на София“

През септември Kaufland България гостува на два от популярните градски фестивали в София – традиционният вече за града „КвА...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com