Kaufland България стартира коледна кампания с игра и рецепти на шеф Тодоров

2039
Kaufland България стартира коледна кампания с игра и рецепти на шеф Тодоров
Снимка: Kaufland

Kaufland България дава началото на своята коледна кампания със специална игра и три коледни рецепти, представени от шеф Тодоров. Участниците в играта ще могат да спечелят пълния набор необходими продукти за приготвянето на всяко от ястията, които популярният кулинар ще представи с нов и интересен прочит на сайта на Kaufland. Всеки желаещ да участва ще може да го направи до 19 декември, като се регистрира в сайта на компанията.

За пореден път Kaufland България си партнира с шеф Тодоров, за да предложи на своите клиенти разнообразие от вкусни ястия за Коледа. Всяко едно от кулинарните предложения е за традиционно блюдо, което заема централно място на празничната маса, носи уют и може да бъде споделено с любимите хора. Новият прочит на класическите коледни рецепти ще бъде представен със специална поредица от видеа, в които шеф Тодоров ще сподели полезни трикове за по-лесно приготвяне на всяка една от тях - пълнена пуйка с кълцано месо и праз; шпиковано свинско с печени зеленчуци и сос грейви; пълнена тиква с боб, манатарки и сушени чушки.

Kaufland България обогатява асортимента си с голямо разнообразие от празнични предложения

И тази година Kaufland България остава верен партньор на българския потребител в подготовката за коледните и новогодишните празници. Тъ...

Всички кулинарни любители могат да се включат в играта на сайта на Kaufland, където да попълнят коректно своите данни. Регистрацията дава възможност да бъдат спечели необходимите продукти за приготвяне на всяка от рецептите на шеф Тодоров и да се добави празничния дух на Kaufland България към коледната трапеза. Участието не е обвързано с покупка, а победители бъдат изтеглени чрез жребии на 20.12.2021 г.

Като верен партньор на всяко семейство, тази Коледа Kaufland България отново ще предложи на своите клиенти разнообразие от атрактивни празнични предложения, апетитни рецепти за традиционната коледна трапеза и интересни идеи за незабравимо прекарване на празника. Осигуряването на качествен и разнообразен асортимент на отлични цени е едно от най-важните клиентски обещания на Kaufland. Търговската верига предлага портфолио от 20 000 артикула в най-големите си обекти в страната. За да направи обслужването на своите клиенти винаги комфортно и приятно, Kaufland дава гаранция за безупречна свежест и качество на своите продукти.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Къде са 400 млн. лева за пътна безопасност?
Къде са 400 млн. лева за пътна безопасност?

Към края на 2023 г. по сметката на Фонда за безопасност на движението по пътищата би трябвало да има налични повече от 423 млн. лв. Това казват експертите...