Kaufland дари питейна вода и храна на жителите на пострадалите села в Карловско

1518
Kaufland дари питейна вода и храна на жителите на пострадалите села в Карловско
Снимка: Кауфланд

Най-голямата търговска верига у нас Kaufland България дари питейна вода и пакетирани хранителни продукти на жителите на двете най-пострадали от наводнението на 2 септември села в Община Карлово. Два камиона доставиха продуктите до кметствата на селата Каравелово и Богдан. Дарението включва 12 000 литра питейна вода, близо 3000 бр. консервирана храна и над 800 кашона кроасани. Неговата обща стойност възлиза на 20 000 лв.

Еко-тетрадки в Kaufland за първия учебен ден

Над 1000 ученически пособия предлага на клиентите си най-големият ритейлър у нас Kaufland България, в рамките на ученическата си кампан...

„В такива моменти всяка помощ е необходима и важна. Дарението, което ние направихме, ще покрие нуждите от питейна вода на засегнатите от бедствието хора за период от около 10 дни. Ние от Kaufland България призоваваме нашите бизнес партньори да последват този пример и да помогнат на съгражданите ни от бедстващите в Община Карлово села“, коментира Кремена Георгиева, мениджър „Корпоративни комуникации“ в Kaufland България.

С направеното дарение и апела към своите партньори, Kaufland България засвидетелства дългосрочния си ангажимент за подпомагане на местните общности. Лидерът в ритейла у нас е традиционен участник в мащабни дарителски акции, както на национално, така и на европейско ниво.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Прогноза за времето - 27 април 2024 г. (събота)
Прогноза за времето - 27 април 2024 г. (събота)

Атмосферното налягане ще се повиши и ще е по-високо от средното за месеца, сочи прогнозата за времето за 27 април. Какви ще са температурите?  През...