Kaufland и dm с първи външен обект в „Малинова долина“

3204
Kaufland и dm с първи външен обект в „Малинова долина“
Снимка: Кауфланд

Нов магазин на водещата верига за търговия с дрогерийни стоки dm drogerie markt ще отвори врати на паркинга на хипермаркет Kaufland в столичния кв. „Малинова долина“. Това е първият външен обект в партньорството между двете компании, който се реализира в рамките на One Stop Shopping концепцията на Kaufland. Чрез нея лидерът в ритейла разширява броя и качеството на услугите, които предоставя на клиентите си, оптимизирайки и паркингите на своите хипермаркети.

Магазинът на dm ще е на площ от 500 м2 и се очаква да отвори през есента. Стартът на ключовото партньорство ще предостави на клиентите на хипермаркета още по-голям избор от дрогерийни продукти с отлично качество на изгодни цени.

Българинът залага на свежото свинско месо целогодишно

Най-предпочитаното месо от българина е свинското, като неговата консумация не спада значително през най-горещите месеци на годината. По...

„За първи път предстои да реализираме съвместен външен обект между Kaufland и dm. За нас това партньорство е стратегическо, защото характерът и обемът на стоките, които козметичната верига предлага, се вписват изцяло в нашата One Stop Shopping концепция. Активно работим в посока разширяване на броя и качеството на услугите, които да предоставяме на нашите клиенти, така че да направим престоя им в нашите хипермаркети максимално приятен и ползотворен, предоставяйки им възможност да напазаруват, да платят сметките си, да се възползват от богатата палитра от услуги.“, споделя ръководителят на направление „Централно управление на недвижимостите“ за Kaufland България Диана Костова.

„Особено сме щастливи, че в лицето на Kaufland намерихме надежден партньор, с чиято подкрепа да изградим наш обект на ключова локация в София. В центъра на нашата дейност винаги поставяме човека с неговите потребности – като клиент, служител или партньор. В тази връзка вярвам, че в момента изграждаме и основите на едно успешно и дългогодишно сътрудничество с Kaufland, което ще доведе до още по-приятно и удовлетворяващо преживяване за всички наши клиенти. “, допълва Aндpeй Пeтpoв, пpeдceдaтeл нa Бopдa нa yпpaвитeлитe нa dm Бългapия.

От началото на годината Kaufland България стартира нови партньорства с разнообразни бизнеси като Пощенска банка - МОМЕНТО центрове за експресно банкиране, Пицария Пица Лаб, Кафетерия Compartido, Обект за мобилни аксесоари Фонакс, разширява партньорствата си с Aladin Foods, Obento Sushi, Ядки Ройс и много други.

Двуседмичен street food фестивал в Kaufland с намаления до 45%

За всички ценители на street food изкушенията Kaufland България стартира двуседмичен фестивал на уличната храна. До 24 юли посетителите...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com