Lidl открива 40 нови работни места в складовата си база в Равно поле

2590
Lidl открива 40 нови работни места в складовата си база в Равно поле
Снимка: Lidl

Общо 40 нови работни места открива Lidl в складовата си база в Равно поле. Стъпката е резултат от разширяването на логистичния център, чиято обща застроена площ се увеличава с 16 000 кв. м.

Обявените свободни позиции са основно за длъжността складов служител, който е отговорен за подготовката на стоката за магазините. Работното предложение за тази позиция в складовата база в Равно поле включва брутна стартова заплата от 1850 лв., която след третата година на работа достига 2300 лв. бруто. Нарастването на възнаграждението през първите три години е автоматично и гарантирано, което дава на служителите финансова сигурност и предвидимост, така че да планират спокойно своите доходи. Едновременно с това, складовите служители в Lidl получават и допълнително брутно възнаграждение до 200 лв. на месец за изработени смени.

Те не се познават, но вече са си близки

Те все още не се познават, но без да го знаят, вече са си близки. И двете работят в Lidl, а след няколко месеца ще станат част от екипа...

Компанията осигурява и безплатен транспорт по определени линии до работното място, както и редица други придобивки като коледен бонус, 80 лв. ваучери за храна месечно, допълнително здравно застраховане, допълнителен ден отпуск за рожден ден, карта Multisport, подарък и бонус за раждане на дете, както и специални придобивки за служителите, които имат ученици у дома.

Не на последно място са и възможностите за развитие и обучение, които дават реална възможност на всеки служител да учи нови неща и да израства в професионалната си кариера.

През годините Лидл България успява да се наложи като един от доказаните и предпочитани работодатели. Компанията получава международния сертификат TOP Employer за три поредни години (2020-2022). През последните няколко месеца добави и още няколко признания. Според независимите проучвания Employer of Choice и Graduate Survey, компанията отново бе определена за най-желан работодател в ритейл сектора у нас сред работещите и студентите. Веригата се класира и в ТОП 10 на най-добрите работодатели за 2022 г., според ежегодния индекс Топ 100 на най-добрите работодатели в България на Career Show.

Всички, които искат да се присъединят към екипа на Lidl, могат да намерят повече информация и да кандидатстват на кариерния сайт www.jobs.lidl.bg

Lidl намалява цените с 20% на 50 продукта

От утре, 1 юли, Lidl намалява с -20% цените на 50 продукта – различни видове хляб и брашно. Актуализацията е в резултат на очаква...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com