Lidl те предизвиква да усетиш вкуса на подправките по друг начин

2902
Lidl те предизвиква да усетиш вкуса на подправките по друг начин
Снимка: Лидл

Lidl предизвиква своите клиенти да се насладят на всяко едно ястие, като опознаят силата на подправките и възможностите, които откриват те пред кулинарите. Богато разнообразие от свежи сезонни подправки в саксия вече могат да бъдат намерени в магазините на веригата. Необичайното им комбиниране води до постигане на впечатляващи крайни резултати на трапезата.

Като незаменима част от родната кулинария подправките имат своето достойно място в кухнята на всяка домакиня. Най-хубавото е, когато са пресни и свежо откъснати. Доста често дадена подправка се асоциира само с един вид гозба. Lidl се осмели да промени този факт, като ни показва, че приложението на различните подправки е по-богато, отколкото сме свикнали - босилекът е не само за песто, не слагаме розмарин само в ястията с картофи, а ментата, въпреки че често използваме за любимите коктейли, всъщност има още редица приложения в кухнята.

Блогърът и инфлуенсър Истислава Митева се включи в предизвикателството на Lidl да покаже, че всеки може да се вдъхнови и да експериментира у дома. Тя представи няколко интересни рецепти, за които черпи вдъхновение от онлайн пространството и в които добавя своя собствена щипка уникалност. Креативната дама показва, че босилекът има толкова много приложения. С лекота тя забърква вкусни мъфини с босилек, след това го прибавя в любимия си шоколадов тарт, а за вечерите, в които иска да се наслади на лятото си, приготвя освежаващи коктейли, отново с босилекови нотки. Не на последно място той се оказва незаменима част от свежата салата от леща, рукола, авокадо и йогурт сос, която Истислава обича да приготвя, когато иска нещо бързо и вкусно.

Повече за подправките в Lidl можете да откриете на сайта на компанията, а с приложението Lidl Plus се наслаждавате на отстъпки за избрани продукти, планирате менюто за дома, правите списък за любимите си рецепти и получавате толкова много на едно място.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com