Лятната почивка е по-достъпна с петъчната игра на Yettel

1345
Лятната почивка е по-достъпна с петъчната игра на Yettel
Снимка: Yettel

Популярната петъчна игра в мобилното приложение Yettel Bulgaria продължава и през юли да изненадва клиентите на оператора с нови и още по-интересни награди. С актуалните партньорски оферти в играта „Петък с Yettel“ участниците имат шанс да спечелят привлекателни отстъпки и да се отдадат на изгодни пътешествия и незабравими летни преживявания край морето или в планината.

Всеки петък до края на месеца, щом потребителят види банер към играта в мобилното приложение, има възможността да играе веднъж в рамките на деня за специалните партньорски отстъпки от Booking.com, Rentalcars, Praktis, както и FPI hotels, с които клиентите могат да се насладят на почивка в планинския спа ризорт „Св. Иван Рилски“ – Банско, или във „Вива Маре Бийч хотел“ край морския бряг на Созопол.

Yettel въведе нова роуминг зона „Великобритания“ с преференциални цени

Yettel въведе нова роуминг зона „Великобритания“ със специални, преференциални и  много по-изгодни цени на услугите от...

А за да споделят лесно със своите приятели и близки летните си приключения, участниците в петъчната игра могат да опитат късмета си и да спечелят допълнителни пакети мегабайти, както и атрактивни отстъпки от онлайн магазина на Yettel за закупуване на устройства с двугодишен абонамент на план за мобилни услуги Тотал +34,99, Тотал Макс или Тийн.

Независимо дали са спечелили и са се възползвали от награда, всички, включили се в „Петък с Yettel“, участват автоматично всяка седмица в томбола за още една вълнуваща награда – специално брандиран велосипед. Всяка спечелена награда може да бъде подарена на близък или приятел, също в мрежата на Yettel.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com