Н. Григоров: В момента ни управляват хора, които са тотално ампутирани от български чувства (ВИДЕО)

2468
Н. Григоров: В момента ни управляват хора, които са тотално ампутирани от български чувства (ВИДЕО)
Снимка: Видимо и Невидимо

В днешното издание на "Видимо и невидимо: Изопачената история" Кънчо Кожухаров ни среща с Никола Григоров - автор и водещ на телевизионното предаване “Сите българи заедно” и издател на множество документални книги, свързани с българската история.

Никола Григоров споделя, че главната причина да се занимава с издателска дейност е, че голяма част от българската история е фалшифицирана, много от фактите или не се знаят или се преиначават. „Аз искам да покажа, че България е била велика, защото тези хора, които са били водачите, водели са народа, са давали всичко от себе си, давали са живота си за просперитета и авторитета на България.“

Според госта, българският политически елит трябва да е „патриот до костите си“, а също и да е подготвен „защото политиката е занаят, а те трябва да са баш майстори“. „Българският политически елит, освен че не защитава националните интереси, той води умишлено война за унищожаване българския народ“, споделя мнението си гостът, имайки предвид демографската криза, обедняването на народа, високите данъци, много по-високият ДДС на земеделски култури спрямо съседките ни Турция, Македония, Гърция. Още: Стефан Ташев: В България не само, че има свобода на словото, има свободия (ВИДЕО)

По негова информация във Външно министерство „чакат“ между 30 и 50 хил. молби на българи от Македония за българско гражданство. В същото време през последната година много руски граждани са получили български паспорти. Има руски сайтове, в които Григоров е видял реклама за български паспорт – 3000 евро.

„Нас ни управлява руско-болшевишка колониална каста, която изпълнява волята на Русия българският народ да бъде изтрит и унищожен от Балканите. В тази обстановка единственият път е просвещението.“, казва Н. Григоров, като подчертава значението на запазването на автентичните исторически факти. Още: Няма правилно и неправилно желание, всичко зависи от стремежите на човек (ВИДЕО)

Какви трябва да са политическите ни лидери, защо Н. Григоров счита българските революционери за политически елит за времето си, защо в български църкви редом до Христос и Богородица е поставен двуглав византийски орел - отговор на тези и други въпроси ще научите от видеото:

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Бивш зам.-министър атакува служебния министър на електронното управление за машинния вот

Прокуратурата и МВР координират работата си за изборите на 9 юни

Драстичен спад на жертвите от ПТП у нас: Историята обаче вещае рязък скок

Внимание шофьори: Започва полицейска акция по пътищата

КНСБ обяви протест на 20 май заради заплатите във ВУЗ-овете

Инженерите в СДВР ще бистрят законна ли е новата маркировка по Патриарха

От днес работим за себе си

Търговците се обявиха срещу тавана на надценката на хляба

Децата на бездетните се раждат първо в молитвите и сънищата

Най-важните новини за деня: 12 май 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com