„Намери своето място“ и нова работа в Kaufland

3670
„Намери своето място“ и нова работа в Kaufland
Снимка: Кауфланд

Грижата за служителите е фокус в новата работодателска кампания на лидера в модерната търговия - Kaufland България, като част от цялостната стратегия на компанията за управление на човешкия й капитал. Чрез кампанията „Намери своето място“ търговската верига се обръща към търсещите нови кариерни възможности, заявявайки своята готовност да предложи сигурно работно място, възможности за развитие, добър баланс между личен и професионален живот, признание и атрактивно заплащане.

Основните работодателски предложения, които компанията предоставя на своите служители, са послания в новата кампания на Kaufland: „С признание за работата ти“, „С атрактивно заплащане“, „С възможност за растеж“ и „С баланс между личния и професионалния ти живот“. Те се основават на ключови приоритети на веригата по отношение на грижата към служителите и са свързани с вътрешната култура в организацията.

„Според ежегодното проучване, което провеждаме с над 1000 човека от различни целеви групи в страната, най-съществените фактори, заради които хората избират една компания пред друга са атрактивното заплащане, добрите кариерни възможности, сигурността на работно място, признанието към служителите и добрият баланс между работа и личен живот. Щастливи сме, че в Kaufland сме създали работна среда, в която нашите настоящи и бъдещи колеги да се чувстват удовлетворени. Това се потвърди и в тазгодишното вътрешно проучване сред служителите, в което 84% от колегите ни отговарят, че са щастливи в компанията“, споделя Мила Вълкова, старши мениджър Подбор, Работодателска марка и Мотивиране и задържане.

През изминалата година над 6200 човека от екипа на компанията са преминали през 110 обучителни програми. Най-често обученията са свързани с развитието на професионални умения за екипите във филиалите. Темите включват принципи на любезно обслужване към клиента, запознаване с предлагания в магазините асортимент и с всички процеси, които подсигуряват качество и свежест на продуктите. Онлайн обучителни програми включват и обучения, които развиват т.нар. soft skills, например обучения за провеждане на подбор, за развитие на колегите в екипите и други.

Като един от най-големите работодатели у нас, Kaufland България задава и изпреварва тенденциите на пазара на труда и разработва програми, чрез които инвестира в развитието на екипа. Най-новата сред тях е „Стипендиантска програма 2022-2023 г.“, насочена към студенти в 3-ти и 4-ти курс и с продължителност от 3 месеца. Вече четвърта година компанията провежда и своя най-голям проект за развитие на млади таланти - кариерната програма „Управители на бъдещето“. През 2022 г. Kaufland България посрещна и 30 ученици в 11 и 12 клас като част от лятната си практикантска програма. Друга кариерна инициатива на компанията, насочена към любопитни и амбициозни бъдещи търговци, е „Търговска академия 2022“, която цели да подготви специалисти в дирекция „Търговия и Маркетинг“. Всяка година търговската верига приема и своите дуални ученици.

Повече за работодателската политика на Kaufland можете да научите на kariera.kaufland.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com