Нова игра във Фейсбук печели почитатели, Къде е "Краси" подлуди мрежата

2412
Нова игра във Фейсбук печели почитатели, Къде е "Краси" подлуди мрежата
Снимка: Майонеза "Краси"

„Най-добрата майонеза!” обяви поредния старт на традиционния конкурс KrassiPlay. Тази година забавлението е тотално-трябва само да играеш и да познаеш къде е скрита майонезата? Има няколоко подноса с продукта, които се движат, ако си достатъчно концентриран и внимателен няма да ти е трудно да познаеш къде се крие кофичката на „Краси”.

Наградите са страхотни - БЛУТУУТ КОЛОНКИ. Играта вече стартира на 28 октомври и ще продължи до 10 ноември във Фейсбук. Повече информация за нея и правилата й можете да видите на: https://www.facebook.com/krassi.bg/.

До момента хиляди фенове взеха участие в KrassiPlay. Шанс за награда има всеки познал къде е опаковката на „Краси”, а шансът се увеличава с броя спечелени игри, нали си спомняте любимата максима на Мечо Пух-„Колкото повече, толкова повече”?

KrassiPlay е кампания на майонеза „Краси” с традиции – стартирал в далечната 2007 година Конкурсът стана популярен като надпревара на най-добрите ястия с майонеза. През годините над 5 000 рецепти влязоха в кулинарна битка.

В 2018 година решихме да надградим Конкурса на „Краси” като всеки участник можеше да изпрати видеоклипче как готви и се забавлява с любимата майонеза.

А сега забавлението е гарантирано с новата игра „Къде е Краси”.

Отвори на: KrassiPlay „Най-добрата майонеза!” обяви поредния старт на традиционния конкурс KrassiPlay. Тази година забавлението е тотално-трябва само да играеш и да познаеш къде е скрита майонезата? Има няколоко подноса с продукта, които се движат, ако си достатъчно концентриран и внимателен няма да ти е трудно да познаеш къде се крие кофичката на „Краси”. Наградите са страхотни - БЛУТУУТ КОЛОНКИ. Играта вече стартира на 28 октомври и ще продължи до 10 ноември във Фейсбук. Повече информация за нея и правилата й можете да видите на: https://www.facebook.com/krassi.bg/. До момента хиляди фенове взеха участие в KrassiPlay. Шанс за награда има всеки познал къде е опаковката на „Краси”, а шансът се увеличава с броя спечелени игри, нали си спомняте любимата максима на Мечо Пух-„Колкото повече, толкова повече”? KrassiPlay е кампания на майонеза „Краси” с традиции – стартирал в далечната 2007 година Конкурсът стана популярен като надпревара на най-добрите ястия с майонеза. През годините над 5 000 рецепти влязоха в кулинарна битка. В 2018 година решихме да надградим Конкурса на „Краси” като всеки участник можеше да изпрати видеоклипче как готви и се забавлява с любимата майонеза. А сега забавлението е гарантирано с новата игра „Къде е Краси”. Отвори на: https://www.facebook.com/krassi.bg/, играй, познай и спечели блутуут колонка до 10 ноември, а на 12 ще бъдат изтеглени наградите на KrassiPlay за 2019., играй, познай и спечели блутуут колонка до 10 ноември, а на 12 ще бъдат изтеглени наградите на KrassiPlay за 2019.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com