По един стаж за всеки студент, моля!

1485
По един стаж за всеки студент, моля!
Снимка: Лидл

По един стаж за всеки студент – звучи като предизборно обещание, но не е. Вместо това е съвет защо всеки студент е добре да участва в поне един стаж, докато прави първите си професионални крачки.

Причините, че теорията трябва да бъде подкрепена от практиката, са много. С Lidl обаче ги свеждаме до няколко най-важни. Затова, ако все още си в етапа „студентски живот“, прочети ги по-долу:

• Ще попаднеш в истинска бизнес среда, където да развиеш знания и нови умения.

• Ще работиш в изключително динамична обстановка, в която ще се научиш на гъвкавост и бързина на решенията.

Ученици от цялата страна влизат в света на Lidl

За 9-а година ученици от цялата страна, навършили 18 години, ще влязат в света на Lidl. Те ще станат част от практикантската програма н...

• Ще надградиш академичните си знания с практика в голяма международна компания.

• Ще преминеш специални обучения, съобразени с проектите, по които работиш.

• Ще получиш незаменими знания и опит, които да ти служат в работата в бъдеще.

• А защо и да не започнеш работа в компанията, в която си преминал стажа си.

Да почиваш или да спечелиш пари през лятото?

Ако още не си планирал лятото и се чудиш как да уплътниш лятната ваканция – дали да се отдадеш на почивка или да спечелиш пари &n...

 

Всички тези предимства предлага и стажантската програма на Lidl, която тази година ще се проведе от 1 юли и 31 август и която вече търси своите нови попълнения. Сред големите плюсове безспорно е нейната практическа насоченост. По време на стажа ще работиш по конкретен проект от А до Я, а накрая ще го представиш пред ръководството на компанията и ще видиш резултата от своята работа. Още при кандидатстването може да избереш в коя област да бъде задачата, по която да работиш – продажби, логистика, човешки ресурси, стоково снабдяване или пък право.  

За да усетиш ритъма на компанията и да навлезеш плавно в работата, Lidl организира различни обучения като управление на проекти и презентационни умения. Сред полезните неща е и че ще можеш да разчиташ на подкрепата на ментор, който ще те въведе и напътства.  

Най-хубавото е, че стажът няма да попречи на лятото. Ако си сред одобрените стажанти, ще имаш на разположение 5 дни отпуск, както и 1 ден отпуск за рожден ден, ако се случи в периода на програмата. Едновременно с това, ще получаваш 800 лв. брутно месечно възнаграждение и 80 лв. ваучери за храна на месец.

А след като завършиш програмата, си готов да покоряваш нови върхове, а защо не и за още по-хубав сценарий – да останеш на работа в компанията. Такъв е примерът с четирима от участниците в предишните две издания – Кристиян Начев, който продължава да се развива в областта на логистиката; Марина Дакова, която вече е част от маркетинг екипа на компанията; Страхил Стоилов, който се подготвя за регионален мениджър продажби, и Ани Стоянова, която продължава професионалното си развитие в правния отдел на Лидл България.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com