Подготовката за учебната година е на един Lidl разстояние

1370
Подготовката за учебната година е на един Lidl разстояние
Снимка: Лидл

И тази година Lidl се включва в подготовката за новата учебна година с богато разнообразие от продукти, които ще улеснят родителите и ще направят завръщането на децата обратно в училище вълнуващо. Веригата предлага на едно място пособия, както за учениците, така и за малчуганите от детската градина – от тетрадки, раници и всякакви учебни принадлежности, през удобни и красиви дрешки за всички възрасти, до свежи и качествени продукти за вкусен обяд или закуска в училище.

Бързо и лесно, с характерното за веригата оптимално съотношение качество-цена, родителите могат да намерят всичко необходимо за ученическата раница в Lidl - от различни видове тетрадки, цветни химикали, моливи, маркери и материали за рисуване, до гланцирани блокчета и раници, които са с регулиращи се презрамки и подсилена подплата за по-голям комфорт на всяко дете. Предлаганите тетрадки в Lidl са свежи и цветни, подходящи както за момичета, така и за момчета, с атрактивни илюстрации на корицата. Светещ глобус, сметало, подложки за бюро с образователни мотиви и дигитален пад, подходящ за рисуване и писане, дават допълнителна сигурност на родителите, че няма да пропуснат дори и най-малкия детайл, когато подготвят своите ученици за старта на учебната година.  

Радослав и Нишо: новите таланти

И двамата са на 21 години. Опитът им обаче изглежда като да имат поне още 10 години отгоре. Работили са в онлайн стартъп за дигитални в...

Седмичният пазар може да се окаже още по-практичен и спестяващ време, защото клиентите на веригата имат на разположение и огромен избор от детски дрехи за деца в различна възраст. За по-големите - от 7 до 17 год. (122 до 156 см.), родителите могат да намерят спортни екипи, тениски и панталони в различни цветове на собствената марка на веригата - Pepperts, а за малчуганите от 0 до 6 год. (56 до 116 см.) - чорапки, гащеризони за момичета и момчета на собствената марка Lupilu. От Lidl са помислили и за развитието на децата чрез различни занимателни книжки и образователни игри на Montessori на собствената марка Playtive.

Lidl събира на едно място всичко необходимо за децата и техните родители, а чрез различни свои инициативи веригата не спира да се грижи за изграждането на хранителната култура на децата, като всеки ден предлага свежи и качествени плодове и зеленчуци, проверени за над 700 вида остатъци от пестициди, подходящи за всяка училищна кутия за храна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com