Продукти с анимационните герои на Disney от „Замръзналото кралство“ ще открият потребителите в BILLA

2156
Продукти с анимационните герои на Disney от „Замръзналото кралство“ ще открият потребителите в BILLA
Снимка: BILLA

BILLA България стартира нова вълшебна лоялна програма с част от най-любимите семейни герои от анимационния филм на Disney – „Замръзналото кралство“. Търговската верига предлага на своите клиенти богата продуктова гама от избрани артикули, сред които пъстри порцеланови чаши с образите на героите Елза, Анна, Кристоф и Олаф за по-весела закуска, три декоративни възглавници с вълшебна мекота, които носят ликовете на главните герои, и топло одеялце, с образа на Олаф.

„Щастливи сме, че със своята нова лоялна програма отново внасяме радост в домовете на потребителите и допринасяме за повече детски усмивки. За пореден път, пренасяме света на киното по-близо до тях с новата серия лимитирани продуктови предложения. В продължение на близо два месеца, те ще бъдат част от асортимента във всички обекти на BILLA в страната, като допълват богатото разнообразие от артикули с високо качество на достъпна цена, съобразени с различните вкусове и предпочитания“, сподели Вигинтас Шапокас, изпълнителен директор на BILLA България.

Кампанията „Купи и Дари“ на BILLA България ще бъде в подкрепа на украинските бежанци

От 10 март, кампанията „Купи и Дари“ на BILLA България и Българския Червен кръст ще бъде под знака на съпричастността и под...

Кампанията ще бъде активна до 20 април 2022 г. включително или до изчерпване на наличните количества. При всяка своя покупка на минимална стойност 20 лв., реализирана в избран магазин на BILLA в страната, потребителите получават право да закупят избран артикул от ексклузивната колекция на Disney – „Замръзналото кралство“ с отстъпка до 65% от редовната продажна цена.

Пълните правила на лоялната кампания на BILLA България и повече детайли за включените в нея продукти, са достъпни в сайта на търговската верига.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com