Раздаването на подаръци вече започна!

779
Раздаването на подаръци вече започна!
Снимка: Envato

След активните работно-учебни месеци декември се появява като спасителен остров на доброта, споделеност и време за семейството. 

Отново ще си приготвим вкусни ястия, отново ще се вълнуваме за подаръците, които ще получим, и за тези, които ще дадем. Отново е време за Вълшебна Коледа. 

А знаете ли кое е още по-хубавото? Че раздаването на подаръци вече започна. Още по-точно, започна на 27 ноември, когато стартира тазгодишната игра на Lidl „Пазарувай и спечели”. 

Наградата е достойна за коледен подарък - лаптоп Huawei MateBook D15 с инсталиран Windows 11 и 15.6-инчов екран. 

За да участвате, е нужно да регистрирате касовите си бележки от магазина в приложението Lidl Plus, ако са за поне 40 лв. Това ще ви донесе 1 точка, а при събрани 5 точки участвате всяка седмица в томбола за лаптоп. 

Ако покупката ви е на стойност от 120 лв., регистрирана в  Lidl Plus, означава 3 събрани точки в приложението. Покупка на стойност 200 лв., идентифицирана с Lidl Plus, означава 5 точки или 1 участие и т.н. до изчерпване на стойността на съответната покупка.

Награди се теглят всеки понеделник, така че ще имате общо 4 пъти възможност да спечелите коледен подарък от веригата, в чиито магазини вече наистина се усеща коледния дух. 

По щандовете на всичките 121 магазина в страната вече можете да откриете традиционните празнични деликатеси с марка Deluxe и Favorina, както и всичко необходимо за една наистина вълшебна Коледа. 

И за да ви улесним максимално за участието в играта на Lidl, ето няколко съвета за пълноценно предколедно пазаруване: 

Подгответе се с подаръците от рано

Най-добре е да подсигурите основните подаръци още в края на ноември. Така няма да рискувате да забравите някого или пък да се изпуснете да сбъднете мечтата на някое от децата за дървена кухня за игра или електрическо влакче

Тематично пазаруване

Декемврийските покупки често разделяме на “за всеки ден” и “за празниците”, но и често все се налага да купуваме нещо в последния момент. 

За да сте спокойни, че няма да ви липсва нищо, пазарувайте поетапно и по списък през целия месец. 

Почти всички коледни продукти, включително вкусния Щолен са с дълъг срок на годност и можете отрано да подготвяте коледното угощение. 

Време за вас

И накрая, но не на последно място, не забравяйте да дадете и на себе си време за коледно настроение. Украсете дома си още преди Никулден, запалете ароматни свещи и с хубав коледен плейлист сe оставете на тази Вълшебна Коледа да ви завладее. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com