SiteMedia Consultancy е новият комуникационен партньор на BILLA България

1838
SiteMedia Consultancy е новият комуникационен партньор на BILLA България
Снимка: Billa България

От началото на 2023 година SiteMedia Consultancy поема комуникационното обслужване на BILLA България. Екипът на агенцията ще отговаря за корпоративните комуникации на веригата през следващите две години. Конкурсът за нов комуникационен партньор на BILLA България се проведе в края на миналата година, а отличното познаване на пазара, целенасочените и креативни идеи на PR агенцията се оказаха сред основните фактори повлияли върху крайния избора на веригата.

„Щастливи сме, че BILLA България се довери на експертизата и опита ни в сферата на комуникациите и избра именно нас за своя PR агенция за следващите две години. Вярвам в способностите и ентусиазма на нашия екип и съм сигурна, че като агенция доказала се през годините, със своя принос в изграждането и поддържането на класическите и иновативни комуникационни услуги на десетки международни компании, ще се справим с всички предизвикателства, пред които ни се наложи да се изправим“, коментира Ружа Загорска, изпълнителен директор на SiteMedia Consultancy и отбеляза: „Развитието на BILLA България в последните няколко години е огромно, а съвместните ни планове за бъдещето са още по-амбициозни, но напълно реалистични и постижими. Ние ще продължим да работим упорито с тях за утвърждаването им на българския пазар както като предпочитан работодател, така и като основен избор от потребителите за покупка на висококачествени продукти на достъпни цени.“

BILLA България е първата международна верига супермаркети на българския пазар, навлязла през 2000 г. с откриването на първия си магазин в София. Тя е представена в 46 града в страната с общо 148 търговски обекта, което я прави веригата с най-голям брой магазини в България. Компанията продължава да развива своята мрежа от супермаркети и да предоставя на клиентите си търсените от тях качествени и свежи месо, хляб, плодове и зеленчуци, деликатеси и всичко необходимо за ежедневното пазаруване на добри цени, отговарящи на индивидуалните възможности на всеки клиент.

SiteMedia Consultancy (www.sitemedia.bg) е PR-агенция, специализирана в класически и иновативни комуникационни услуги като Employer Branding, Time Management, Talent Development, Community Branding, Risk Assessment, Change Management Communications и други. Агенцията е работила по успешни комуникационни кампании както за големи международни компании като Coca-Cola, HP Inc., Microsoft, Загорка, част от Хайнекен, Beiersdorf, Henkel, Settle и други, така и за иновативни стартъп идеи. За последните години агенцията е получила над 80 световни награди и номинации. SiteMedia Consultancy е единствената българска компания, обявена за едно от най-добрите работни места в PR-сферата за целия свят за 2018 и 2019 г. През 2019 г. SiteMedia Consultancy бе обявена за Агенция на годината за целия свят на PR Platinum Awards и на Agency Elite Awards, както и за Най-бързо развиващата се агенция за 2019 г. за целия свят. През 2020 г. SiteMedia Consultancy спечели наградите за „Digital Team of the Year“ на ICCO Digital Awards 2020, „Game Changer“ на Digital PR Awards 2020 и много други. През 2021 г. агенцията получи почетни отличия на престижните Platinum PR Awards - „Agency of the year” в категорията 6 до 25 служителя и в категорията „Re-Branding / Re-Positioning“ за кампанията Nivea #daretowowandcare. През 2022 г. SiteMedia Consultancy спечели „Digital Agency of the Year“ на Digital PR Awards 2022 и Employee Relations на Platinum PR Awards 2022.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com