Снегът на Банско вече 110 см, Витоша открива сезона днес

24530
Снегът на Банско вече 110 см, Витоша открива сезона днес

Снежната покривка в ски курорт №1 на България Банско вече достигна рекордните за ски центровете у нас 110 см. В момента в зоната работят 8 отлично обработени писти, както и ски пътя от "Бъндеришка поляна" до Банско. Температурата е от -5 на вр. "Тодорка" до -1,5 на начална станция на кабинковия лифт, предаде Стандарт нюз.

Зимният център на софиянци Витоша открива ски сезона тази вечер. Точно в 18,00 ч. писта "Витошко лале" ще приеме на осветление феновете на белите спортове. Цената на картата е 22 лв. От събота сутрин култовата писта ще работи целодневно. Температурата е от -0,5 градуса на "Алеко" до 1,2 градуса на "Витошко лале".

Ски сезонът на Витоша стартира на 2 януари

Ски сезонът на Витоша ще бъде открит на 2 януари 2015 година с нощно каране на писта "Витошко лале". Радостната новина за феновете на ...

В Боровец работят изцяло 12 писти, а още 2 са частично отворени. Снежната покривка е около 65 см, а температурите са от -4,8 на "Маркуджиците" да 2 градуса в центъра на курорта.

В родопската перла Пампорово в момента работят 7 писти. Снежната покривка в курорта достига 40 см. Температурата е от -3 до 0 градуса.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com