Стартира кампанията „Осинови бебетата на зоопарк Варна!”

30700
Стартира кампанията „Осинови бебетата на зоопарк Варна!”
Снимка: БГНЕС

Варненският зоопарк стартира кампания под наслов „Осинови бебетата на зоопарк Варна!”.

През 2013 г. при нас се родиха 1 маймунче, 5 дългоноси мечета , 2 благородни еленчета, едно лопатарче и едно бебе лама, съобщиха от зоокъта. Те могат да бъдат осиновени, чрез предоставяне на средства за месечната издръжка на избраното животно.

Зоопаркът във Варна с висока посещаемост заради топлото време

Бум на посетители във варненския зоопарк се наблюдава от началото на тази година. До 20 януари гости на животинското царство са били 5...

Ето и как варират необходимите за това суми: маймуна – 50 лв., дългоносо мече – 60 лв., благороден елен – 200 лв. , лопатар – 150 лв., лама – 150 лв.

Всички осиновители могат да станат кръстници и лично да подберат име на своя любимец. А при изявено желание могат и да поставят своето име до клетката на животното.Осиновител може да стане всяко физическо или юридическо лице.

„Удовлетворението и фактът, че по този начин ще помогнете на избрания от вас вид и опазването на природата, са незаменимо усещане. Вашият пример може да бъде последван от други хора и малката помощ да стане голяма. Най-правилните решения, тези които ни карат да се гордеем, че сме хора - се вземат със сърцето. Човек няма две сърца - едно за хората и едно за животните”, каза директорката на зоокъта Иванка Стоянова.

В знак на признателност  за грижите осиновителите ще получат специално създадена за случая грамота и снимка на осиновеното от тях  животно.

Варненският общински приют за кучета нае временен управител

Временен управител на общинския приют за безстопанствени кучета в село Каменар вече е назначен. Постът бе поет от Нели Георгиева, коят...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com