Свеж старт на пролетта с томбола в Lidl

1361
Свеж старт на пролетта с томбола в Lidl
Снимка: Envato

Пролетта настъпи, но капризите на времето през март сякаш не ни позволяват все още да усетим цялата палитра от цветове и аромати на сезона. Един от най-бързите, лесни и достъпни начини да внесем пролетното настроение у дома е да посетим най-близкия Lidl магазин, където тази седмица веригата е подбрала някои от най-търсените и предпочитани цветни предложения, с които да освежим дома или градината. Те могат да се окажат и чудесна идея за подарък, когато искаме да зарадваме или уважим любим човек с нещо наистина красиво, свежо и на добра цена. Освен това, тази седмица Lidl казват “Благодаря” на всички любители на цветята със специална томбола с награди.

И преди да ви разкажем подробно за томболата, нека да разгледаме две много различни, но еднакво красиви и достъпни цветни предложения в брошурата на Lidl, които може да открием  тази седмица:

Хризантеми

Това са може би едни от най-популярните и любими цветни растения, традиционни за градините в България. Светлолюбиви, но не харесващи пряка слънчева светлина, те могат да бъдат идеални и за интериорно решение, когато искаме да внесем цвят и свежест у дома. Тази седмица ще ги открием на цена 8,99 лв. във всички 116 магазина на веригата в цялата страна.

Глоксиния

И нека бъде красота! Глоксинията е нежна и изящна и е достъпно решение, когато искаме да изберем нетипично и непретенциозно стайно цвете. Глоксинията обича редовно, но умерено поливане и по възможност да бъде засадена в по-голяма кашпа, а в отговор на нашите грижи тя ще ни дари с несравнима красота, която ще впечатли дори и най-равнодушните гости. Цена 7,49 лв. за брой.

Сред цветните предложения тази седмица са още: букети от рози или лалета, както и мушкато, фикус, теменужки, орхидеи и много други растения в саксии, подходящи за сезона. На цветните рафтове в магазините ще има и луковици за засаждане, точно навреме за пролетното освежаване на дома и градината.

С тези предложения от Lidl имаме възможността да посрещнем пролетта не само със свежо ухание на цветя, но и с един специално създаден за нас  цветен жест. Този шанс изобщо не е за изпускане, нали?

И ако ви трябва допълнителен повод, за да решите да внесете пролетта у дома, сега може да се включите в специалната цветна томбола на Lidl, която е активна до края на тази седмица. С нея веригата казва “Благодаря” на всички свои клиенти, които целогодишно избират достъпните цветя, подбрани специално за тях във всичките 116 магазина в цялата страна.

Механиката за участие в томболата на най-голямата верига за хранителни

стоки в Европа е много лесна. Всеки, закупил цвете в саксия или друг вид цвете

в периода 27 март – 02 април, има шанс да спечели един от 120 специално

аранжирани букети “Елеганс.. Достатъчно е клиентите да сканират на касата приложението Lidl Plus, след което да потвърдят, отново в него, своето участие в томболата. Печелившите ще бъдат избрани на 3 април, а всички спечелили ще бъдат обявени в мобилното приложение.

Пълните условия за цветната игра на веригата може да откриете тук.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com