X
 
 

Теглим повече кредити онлайн преди празниците

901 0
Теглим повече кредити онлайн преди празниците
С наближаването на великденските празници се увеличава потребността на хората от пари навреме.

За да не изпаднат в неприятно положение, много българи предварително теглят кредити онлайн или т.нар бързи кредити. Парите от тях се използват за пазаруване, пътувания в чужбина по време на допълнителните почивни дни, както и гостуване у роднини, които живеят в по-отдалечени места.

Това обаче не са единствените причини, заради които хората прибягват до услугите на бързи кредити. Има еднократни разходи, които семейният бюджет не може да покрие и се нуждае от допълнителна помощ. Такива са ненадеен ремонт по колата, закупуване на нова техника и извършване на ремонтни дейности. Именно пролетта е времето, когато е най-препоръчително да се извършват външни монтажи като поставяне на изолация или смяна на дограма.

Всеки, който изпитва потребност от допълнителни пари, може да се обърне към MicroCredit. Това е една от компаниите за бързи кредити, която се е доказала като верен партньор на мнозина българи. Към момента има регистрирани повече от 200 хил. обслужени клиента и над 60 офиса в страната. Наскоро откри нови обекти и във верига магазини Т Маркет. Работи с повече от 1000 кредитни консултанти, които обслужват клиенти от цялата страна. Това, както и конкурентните им условия по кредитите, ги превръща във водеща фирма в бранша на лицензираните небанкови финансови институции.

За предлаганите от MicroCredit бързи кредити кандидатстването е с удобна форма, чрез която да заявите искането си. Може да го направите на сайта на фирмата, на място в техен офис или по телефона.

Ако празниците се оказват тежко време и за вашия бюджет, не се двоумете и кандидатствайте за кредити онлайн. Те са бързи, лесни и удобни. Работи се с по-малко документация, което съкращава целия процес от кандидатстването до получаването на желаната сума. Научавате дали сте одобрен в рамките само на няколко часа, а парите биват преведени по сметката ви още на следващия ден.

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално