Температурите слабо ще се повишат

9414
Температурите слабо ще се повишат
Снимка: Thinkstock/Guliver

Започва постепенно увеличение на облачността от югозапад. До обяд в равнините, котловините и в близост до големите водни басейни ще бъде мъгливо или с ниска облачност, съобщиха от НИМХ.

Сутрешните температури ще са между 5° и 10°, малко по-високи по морския бряг. Около и след обяд видимостта ще се подобри, а от запад-югозапад облачността, средна и висока, ще продължи да се увеличава и вплътнява и през нощта срещу събота на места в крайните югозападни райони ще превали. Ще се появи слаб южен вятър, дневните температури слабо ще се повишат, максималните ще са между 15° и 20°, по-ниски на местата с трайна мъгла. В София минималната температура ще бъде 5°, а максималната 16°.

Максималните температури ще са между 13° и 18°

Днес преди обяд на много места отново ще има мъгла или ниска слоеста облачност, но след пладне видимостта ще се подобрява, а облачностт...

До обяд в планините ще преобладава слънчево време, след пладне от югозапад облачността ще се увеличава и вплътнява и до вечерта вече ще е значителна. Ще духа умерен и временно силен южен вятър и с него температурите още ще се повишат, като максималната на височина 1200 метра ще бъде около 16°, а на 2000 метра до 10°.

По Черноморието облачността ще е променлива, в сутрешните часове ще е ниска и на места ще има мъгла. Около и след обяд видимостта ще се подобри, облачността ще е разкъсана, ще има и слънчеви часове. Ще духа слаб южен вятър.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com