Усмихни се, кажи „селфи“ и виж твоята персонална комбинация витамини

3925
Усмихни се, кажи „селфи“ и виж твоята персонална комбинация витамини
Снимка: Lidl

Знаете ли, че лицето може да разкрие персоналния ви витаминен микс? Това вече е възможно с помощта само на едно селфи и приложението на Lidl Моят плодочук. То изчислява по забавен начин индивидуалната комбинация от витамини само за няколко секунди. Резултатът се разкрива чрез сканиране на лицето и съчетаването на нови технологии като добавена реалност, изкуствен интелект и база данни. Накрая приложението предлага комбинация от три важни витамина, миксирани по интересен начин, а потребителят получава предложение от три плода и зеленчука, които го определят.  

Не е тайна, че витамините са незаменим компонент, изпълняващ жизненоважни задачи в човешкия организъм. Понеже не можем сами да образуваме повечето от тях, обичайно ги набавяме чрез храната. Палитрата от витамини е пъстра, както и всеки един от нас, а още по-разнообразни са плодовете и зеленчуците, които я съдържат.

Точно както зеленчуците в полето, така нашата кожа е подложена на непрестанни външни влияния. Авокадото например, е сред най-честите препоръки за домашните маски за лице, които имат благоприятни свойства при суха и чувствителна кожа.

Каква е твоята комбинация и от колко свежест и енергия имаш нужда всеки ден, можеш да разбереш в специалната секция на мобилната страница на Лидл, след като сканираш QR кода със смартфона си.

 

 

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com