Великден по план с Kaufland България

6221
Великден по план с Kaufland България
Снимка: Кауфланд

Казват, че всяко чудо е за три дни, но Великден, въпреки че е три дни, трае толкова, колкото пожелаеш. Защото, ако обичаш празникът да пълни не само масата, но и душата, приготовленията трябва да започват още отсега.  

Но каква е рецептата за перфектния Великден? Най-важното е да имаш план. Не А или Б, а план К. К като Kaufland. От компанията вече са помислили за всичко - „Искаш Великден? Получаваш Великден!“. Толкова е просто, особено когато знаеш откъде да започнеш. В магазините на веригата ще намериш всички основни съставки за „забъркването“ на незабравим празник. С впечатляващия си асортимент от 20 000 продукта, Kaufland предлага разнообразни възможности за  всеки  бюджет и отлично съотношение между цена и качество.

Ако имаш нужда от вдъхновение, за да превърнеш празника в специално изживяване за цялото семейство, сайтът www.kaufland.bg е твоето място. Тук те очакват рецепти за апетитни ястия, специални оферти, идеи за ръчно изработена декорация и съвети и трикове за боядисване на яйцата. След тях бързо те обзема предпразнична еуфория и нямаш търпение да опиташ от всичко още сега. Разбира се, по-добре е да обмислиш всичко внимателно и  да канализираш положителните емоции в изпипан план.  

Първо – яйцата. 

Освен че красят трапезата за Великден, яйцата са и страшно полезни. Знаеш ли, че от едно яйце можеш да си набавиш сериозно количество мастни киселини, витамини, антиоксиданти, протеини и холин? За празника в магазините на Kaufland ще намериш богато разнообразие от яйца – по вид, размер или цвят, както и сварени и боядисани, готови да се включат в епични великденски борби.  

Второ – козунакът.

Трябва да си отговориш на един почти Хамлетовски въпрос – „Да месиш или да не месиш?“. Ако тази година решиш да запретнеш ръкави и да отделиш няколко часа на приготвянето на домашен козунак, Kaufland ще те подкрепи с две ръце. Едно на ръка, че предлага всички необходими продукти в магазините си, но и на сайта му ще намериш куп рецепти, коя от коя по-вкусна и засукана.  

Разбира се, ако оставиш месенето за догодина, винаги може да отскочиш до най-близкия Kaufland, където ще намериш над 20 вида български козунаци. Можеш да избереш както пакетирани, така и прясно изпечени на място и ръчно плетени с автентичен домашен вкус. А може да се спреш и на някое от чисто новите предложения като козунак с квас, с белгийски  шоколад или нежен орехов пълнеж, например.  

Трето – агнешкото.

Слага ме го на трето място, но агнешкото си е гвоздеят на празничния великденски обяд. Идеи за неговото приготвяне ще намериш на www.kaufland.bg Пълнена агнешка плешка, баница с агнешко и спанак, агнешко в сметанов сос… М-м-м. На каквото и да се спреш за твоята трапеза, хубавото е, че винаги можеш да разчиташ на своя Kaufland магазин за месо с проверено качествено.  

Четвърто – декорацията.

Пролетта е време да освежиш дома си с нещо ярко или закачливо – въпрос на вкус и лични предпочитания. За празничните дни в Kaufland ще намериш огромно разнообразие от свежи цветя и весела великденска декорация.

Пето – забавлявай се.

За да не позволяваш суетеното около приготовленията да вземе превес над самия празник, Kaufland ти предлага и незаменими помощници – цял отбор кухненски уреди. Така няма да ти се налага да си почиваш от празника, а ще можеш истински да му се насладиш.  

Великден е време за празнуване. Искаш – получаваш.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com