Висококачествена техника с отстъпки до 60% в „Черната седмица“ на Kaufland до неделя

6041
Висококачествена техника с отстъпки до 60% в „Черната седмица“ на Kaufland до неделя
Снимка: Кауфланд

Богато разнообразие на техника от висококачествени брандове на изключително атрактивни цени ще предложи на своите клиенти лидерът в модерната търговия у нас - Kaufland България. От 6-и до 12-и ноември, включително, в хипермаркетите на веригата ще се предлагат промоции и отстъпки до 60 %. По време на Black Friday седмицата в Kaufland изборът от изгодни оферти ще обхваща близо 500 артикула в различните стокови категории. 

Различни модели телевизори с размери от 32 до 55 инча на технологичните лидери Samsung, LG, Crown, TCL и Finlux могат да бъдат закупени на специални цени, като предложението за 32 инчовият телевизор е изключително изгодно.

За предстоящия зимен сезон от Kaufland предлагат отоплителни уреди като климатици и вентилаторни печки с намалени цени съответно с 40% отстъпка.

Тонколони, саунд бар, LED минибиймър с отстъпка на цените до 40% могат да превърнат всеки дом в уютна концертна зала или киносалон.

За любителите на техлогични джаджи ритейлърът е подготвил смарт гривна и часовник Xiaomi с отстъпки над 30%, микро SD карти с адаптер и USB памет от Phillips намалени над с 55%.

Доволни от предложенията на Kaufland ще останат и геймърите, които могат да си закупят специални клавиатури, слушалки, мишки и подложки за мишки от бранда Noxo с намалени цени над 60%.

Фотоепилатор, машинка за подстригване, електрическа самобръсначка, тример за нос и разнообразие от продукти за грижа на Phillips с отстъпка в цената до над 40% също могат да бъдат намерени в „черната седмица“ на Kaufland.

От промоциите могат да се възползват и всички домашни майстори. За тях Kaufland e подготвил разнообразни уреди на световно известната марка BOSCH, сред които ударна бормашина, ъглошлайф, прободен трион и др. Всички уреди BOSCH са с намалени цени до близо 40%.

Пълният списък на артикулите, включени в „черната седмица“ на Kaufland могат да бъдат разгледани в специалната брошура и да бъдат намерени до 12 ноември или до изчерпване на количествата във всички хипермаркети от веригата в страната. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com