Вземи 3 на цената 2 и се възползвай от намаления до 50% в Kaufland

2168
Вземи 3 на цената 2 и се възползвай от намаления до 50% в Kaufland
Снимка: Кауфланд

Клиентите на най-голямата търговска верига могат да се възползват от намаления до 50%, а изгодните предложения с Kaufland Card са гарантирани. Жълтите етикети в хипермаркетите на Kaufland гарантират проверено качество на богато разнообразие от стоки на повече от добра цена.

 „3 на цената на 2” или иначе казано „Вземете 3, платете само 2” е поредната практична оферта, която ритейлърът предоставя на посетителите си. До неделя (19 февруари) може да подсигурите менюто за цялото семейство, да поглезите дори и най-капризния домашен любимец, а вашата награда ще откриете в многообразието от сладки изкушения. Не пропускайте да платите 2, а да си тръгнете с 3 от пълнозърнестите багети и белите земели от собствената пекарна на Kaufland, апетитните пастети, лютеници и десетки други примамливи предложения.

Kaufland e подбрал за клиентите си и нехранителни продукти с намаления до 50%. Може да се сдобиете със здрав куфар за следващото пътуване, да обновите дома си и да обслужите колата си на цена, която категорично си заслужава.

Използването на Kaufland Card при всяко пазаруване, предоставя на клиентите разнообразни предимства: седмични оферти, точки за лоялност, персонални купони и игри с награди, както и отстъпки за услуги и продукти извън хипермаркетите на веригата.

Kaufland Card е достъпна в два варианта – физическа, която може да бъде издадена във всеки хипермаркет на веригата и дигитална, която може да бъде изтеглена от приложението на Kaufland.

С всяко пазаруване, притежателите на Kaufland Card трупат точки и активират ексклузивни и персонализирани купони с още по-атрактивни оферти.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com