Yettel предлага бижутата Huawei P50 Pro и P50 Pocket в комплект с безжични слушалки през август

5035
Yettel предлага бижутата Huawei P50 Pro и P50 Pocket в комплект с безжични  слушалки  през август
Снимка: Yettel

До края на август настоящите и нови клиенти на Yettel могат да грабнат два страхотни модела смартфони Huawei в комплект с безжични слушалки от марката. Офертата е валидна за технологичните бижута флагман P50 Pro и сгъваемия P50 Pocket, които идват при новия си собственик в тандем с чудесните Huawei FreeBuds 4i.

Huawei P50 Pro е актуалният флагман на компанията от популярната серия. Моделът въвежда първата Dual-Matrix Camera система със Super Main Camera Matrix. Снимките, направени с P50 Pro, са богати на цветове и детайли и пресъздават максимално реалистично картината дори при ниска осветеност. Серията P на Huawei традиционно се отличава с първокласна камера, която дава пълно бойно снаряжение в най-фотогеничния сезон. Батерията е с капацитет от 4360 mAh, а зареждането е ултрабързо с 66W Wired&55W Wireless Huawei SuperCharge. За още по-голяма сигурност в летните приключения моделът е IP68 сертифициран за устойчивост на прах и вода. За да бъде точният акомпанимент на стила, потребителите могат да избират между цветовете Cocoa Gold (какаово златно) и Golden Black (черно).

Yettel предлага отстъпки до 50% за смарт часовниците на Huawei при покупка на смартфон от същата марка

Това лято Yettel даде старт на своята мотивираща кампания „Смело напред“. Инициативата насърчава хората към водене на по-ак...

Блестящият Huawei P50 Pocket пък е изящен аксесоар и олицетворение на иновациите в технологиите и дизайна, без да прави никакви компромиси с фотографските възможности и цялостната си функционалност. Той е невероятно тънък, едва 15,2 мм в сгънато състояние и 7,2 мм в разгънато, и е въоръжен с два екрана. Основният е 6,9-инчов гъвкав OLED екран в пропорции 21:9, 1,07 милиарда цвята, и поддържа цветното пространство P3 за реалистично цветопредаване и кино изживяване. Екранът върху капака дава лесен достъп до избрана информация и може да се използва за управление на музиката, справка с календара, нотификации, както и за правене на снимки и видеа. Huawei P50 Pocket идва и с мощна батерия (4,000 mAh) и поддържа бързо зареждане с технологията 40W Huawei SuperCharge въпреки финия си профил. С този модел дебютира и режимът Super Privacy Mode, който автоматично деактивира камерите, микрофона и геопозиционирането при затваряне.

Huawei FreeBuds 4i привличат вниманието с овалната форма на кейса за зареждане и фино полираното покритие на слушалките, което ги прави много приятни на допир. Изключително леки са и удобни за използване. В технологично отношение FreeBuds 4i работят с изкуствен интелект, който открива околния шум, за да го намали така, че да можете да се радвате на кристално чист звук. Системата им с двоен микрофон ефективно намалява и шума от вятъра на открито и възприема гласа по-точно, дори в претъпкана стая.  Батерията позволява слушане на музика в продължение на 10 часа нон-стоп с един пълен заряд. Моделът може да се похвали и с функция за бързо зареждане, която осигурява 4 часа слушане на любими парчета с едва 10 минути зареждане.

До края на настоящия месец или до изчерпване на количествата Huawei P50 Pro 256GB заедно с FreeBuds 4i може да бъде закупен за 1 239,99 лв. в брой или на лизинг за 59,99 лв. на месец с двугодишен договор и Тотал Макс 59,99 за 24 месеца. Huawei P50 Pocket 256GB в комплект с FreeBuds 4i може да бъде закупен за 1 489,99 лв. в брой или на лизинг за 72,59 лв. на месец с двугодишен договор и Тотал Макс 59,99 за 24 месеца. 

Повече информация за офертата можете да получите тук и тук.

Yettel предлага SAMSUNG Galaxy A22 5G с 25% отстъпка

SAMSUNG Galaxy A22 5G е горещата онлайн находка от Yettel, която идва с 25% отстъпка през август, за да напомни, че лятото още е тук. ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...