Джамбазки е кандидатът на ВМРО за кмет на София

9937
Джамбазки е кандидатът на ВМРО за кмет на София

Ден преди началото на предизборната кампания за местна власт ВМРО обяви кандидатите си за София, като даде заявка да бъде гласът на автентичния и градивен патриотизъм. Програмата, която ще следват от ВМРО, е под надслов „С нас идва редът!“.

Заместник-председателят на партията и член на Европейския парламент Ангел Джамбазки ще се бори за доверието на столичани за кметския пост. Листата за общински съветници пък е оглавена от дългогодишния юридически съветник на ВМРО Карлос Контрера. След него се нарежда настоящият общински съветник в София и председател на Сдружението на българските каменоделци Димитър Антов, както и експерт в сферата на османската история и исляма Владимир Митов. Следват Васил Христов и Веселин Теофилов, който е и кандидат за кмет на район „Илинден“.

Войната срещу Стоян Беширов в Неделино се ожесточава

Месец преди изборите в Неделино положението е „на война”, коментира Нова телевизия в свой материал за скандалната община. Т...

ВМРО издига пълна листа с 61 кандидата за съветници, кандидати за 22 столични района, както и за кметове на кметства. Очакванията на ВМРО са да реализира минимум 5 общински съветника в Столичния общински съвет – колкото са необходими за съставяне на група.

София се нуждае от ред. Ред по улиците и кварталите, София без гета, София без сиви зони и улици-граници, София без нелегални имигранти. Столицата има нужда от ред в управлението, ред и прозрачност във финансирането, в бюджета, в изпълнението на проектите, при обществените поръчки, заяви в речта си кандидатът за кмет Ангел Джамбазки.

Патриотите от ВМРО акцентират върху ключовите за столица проблеми – нелегалната имиграция, ромските гета, монополистите в сферата на комуналните услуги, транспортът, общинската собственост, администрацията и инфраструктурата в селата около София.

Не търсим работата за Джамбазки, търсим кмет за София. Това заяви лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов, посочвайки, че Джамбазки е най-дейният сред българските представителите в Европейския парламент и не си търси просто кметско кресло, а има енергията и уменията да върши работа.

Кметът на Симитли - без конкуренция заради обичта на хората?

Не знам защо „мачът е свирен”, може би трябва да попитате хората в общината. По мое време се направиха много неща, реализир...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София