След потопа в София се изля и народната любов към Фандъкова

7623
След потопа в София се изля и народната любов към Фандъкова
Снимка: БГНЕС

Поводите за народната любов към кмета на София Йорданка Фандъкова не са екземпляр от Червената книга. Накъдето и да се обърнеш в София са необходими големи усилия на волята да се сдържиш да не ругаеш. Потопът от 18 юни, обаче отприщи истинско цунами от обичта на софиянци към вечния кмет. Една от най-популярните смешки беше тази, че в метрото чакали влак, но дошъл ферибот.

Ето и още някои от най-искрените излияния на мокрите жители на столицата в поста на "Спаси София". 

Арестуваха мъж, пътувал без билет в столичния градски транспорт (ВИДЕО)

Мъж, пътувал без билет в столичния градски транспорт, е бил арестуван тази сутрин. Това става ясно от клип, публикуван от гражданин в...

"Можем да сме толерантни към вода влязла в метрото през стълбите, но вода, която струи от тавана на метрото е доказателство за некадърното строителство и престъпното крадене, чиито видими резултати са гарантирани точно в такива моменти!", коментира общинският съветник от ДСБ Иво Божков.

Георги Бебов напомня, че "най-евтиното метро на линеен метър в Европа напомни за себе си. Евтиното днес, излиза скъпо утре."

Димитър Жиланов предложи "Йорданка да се качва на 7цата и да се... окъпе" в народната любов! Това с метрото е недопустимо!"

Kalin Todorov предлага алтернативни методи: "И тази вечер с билета в метрото раздават по избор: джапанки, поясче или плавници. "Венецианско" метро в София, гарантирано от ГЕРБ... хахаха...но виновна е природата,не ИНЖЕНЕРА или ГОСПОЖАТА,те са СВЕТА вода ненапита."

Божидар Христов споделя "Много е зле. Нито е най-евтиното метро, нито пък е качествено. В строителството съм и знам, че много от нещата, които се правят, са с цени по-скъпи дори и на Запад и пак резултатът е плачевен. Не може фирма, която печели даден търг, да наема фирма подизпълнител, която да наеме друга фирма подизпълнител."

Софиянци не са доволни от възможностите за спорт в града

София е на последно място от европейските столици според степента на удовлетвореност на жителите от спортни игрища, зали и съоръжения. ...

Hristo Petkov Ninov: "Порои и градушки е имало и ще има. И в други градове - у нас и по света. Но липсата на дренажи и отводнителни съоръжения, пълната липса на поддръжка на съществуващите, скъпите имитации на ремонти са запазена марка на фъндъковото управление. Оставка е най-малкото , което трябва да направи незабавно!"

Kalin Todorov: "Е сега е моментът да го зарибят от Общината (ДАНА) и гарантирано ще имат безплатен ШАРАН за Никулден да раздават на бедните заедно с бюлетина за БЪДЕЩИТЕ избори 2019 г."

Kalin Todorov е и поет: "Вземи във този хубав ден една българска роза от мен. Нека тя да ти разкаже с ароматния си глас за Балкана, за морето и "за басейна в метрото".

Ivan Karakolev: "Айде сега и едно мъжко хоро из метрото, че да видат кво е туй еврепредседателството на Софията.. :)"

Борислав Лазаров констатира: "Друго си е да се повозиш на лодка за 1,60".

Спират за месец и половина трамвай № 7 в столицата

На 1 юли в продължение на месец и половина Столична община ще спре движението на трамвай № 7, за да ремонтира релсите на кръстовището н...

Припомняме, че метеоролозите към БАН заплашиха, че ако не им бъдат отпуснати повече пари, от 9 юли ще преустановят работа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от СОФИЯ:

Фалшива тревога: Сигнал за бомба в столичен мол

Община Елин Пелин отчете достойно представяне по състезание за безопасност на движението

Съдът отложи делото за изборите за кмет на София

Спират парното в София

Тестват сирените в София на 1 април

Община Самоков получи финансиране на проект за подмяна на водопроводната мрежа

Започна изкърпването на улиците в Самоков

С гласовете на ГЕРБ-СДС: Приеха бюджета на София

След взаимни обвинения: Спират сделките с имоти в "Южния парк" в София

Терзиев обеща по-високи заплати на медицинските сестри в училищата и градините

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София