X
 
 

Стефан Иванов - разумната промяна за София*

839 0
photo of Стефан Иванов - разумната промяна за София*
Снимка: НФСБ и БДС „Радикали
Продължава предизборната кампания за кмет и общински съветници в София. На доста нетрадиционен метод за убеждаване на съгражданите си е заложил Стефан Иванов – кандидат за кмет на София и водач на листата с кандидати за общински съветници в столицата от местна коалиция „НФСБ и БДС „Радикали” с подкрепата на Движение Демократично Действие и Общество за нова България.

Всеки ден четири екипа от доброволци и кандидати от листата – общо над 20 човека - разпъват своите шатри в различни точки на София. Така само за 20 дни те ще посетят 80 места в града, за да разговарят очи в очи с хората в техните квартали. „Лично аз и без това предпочитам живия контакт, а пък и очаквано не бях допуснат до двете най-големи телевизии” – мотивира се Стефан Иванов между два разговора за некачествен ремот на квартална улица в жк „Сухата река” и единадесетгодишна одисея по доброволното разделянето на две на наследствен имот на двама братя в кв. „Левски – В”. Изненадващо за екипа от доброволци достолепна дама ги моли да й направят снимка с кандидата за кмет, след което пожелава успех и обещава, че ще гласува с номер 69 в края на следващата седмица.

„Предлагаме на нашите съграждани силна и компетентна листа с общински съветници, които имат конкретна програма за модерното развитие на нашия град, надяваме се на широка подкрепа!” – допълва Цветан Манчев, председател на БДС „Радикали” и четвърти в листата с кандидати за общински съветници.

„Трите ни основни задачи са – превантивна борба срещу корупцията, абсолютен приоритет на образованието и културата, както и гарантиране на обществения ред и сигурността на гражданите и намаляването на битовите кражби. Сегашното управление е уморено и апатично, нуждае се от почивка”, апелира Стефан Иванов и с увереност поема към следващата точка на София, където истинските разговори продължават.

 

* Платена публикация в рамките на предизборната кампания за Местни избори 2019. Купуването и продаването на гласове е престъпление!
* Платена публикация в рамките на предизборната кампания за Местни избори 2019. Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Дневен хороскоп за 17 ноември

Овен Тази неделя се огледайте в очите на другите. Понякога не ни е нужно огледало, за да разберем как изглеждаме. Телец Днес не поставяйте...