Мартин Петров на крачка от завръщане в ЦСКА

6353
Мартин Петров на крачка от завръщане в ЦСКА

Един от най-големите български футболисти през този век - Мартин Петров, е много близо до завръщане в ЦСКА, информира football24.bg. Всъщност това може да се случи съвсем скоро. Ако до неделя (8 септември), когато е мачът-бенефис в подкрепа на Стилиян Петров в Шотландия, в който Мартин ще участва, той не си намери клубен отбор, крилото ще подпише договор с червените до края на календарната година.

Мартин си взе довиждане с футболистите на ЦСКА преди седмица, след което замина за Англия. Там той мина тестове в "Шефилд Уензди", но не успя да се пребори за договор. След това стана ясно, че интерес към него има и от страна на друг отбор от Чемпиъншип - "Лестър", но преговорите все още се бавят. Заради това Петров вече е съобщил, че в понеделник може да започне тренировки с „червените", след което да подпише договор с клуба за 3 месеца.

Две банки проявяват интерес към акциите на ЦСКА

Две банки са изявили сериозен интерес да купят голям пакет от акциите на ЦСКА. От клуба не разкриват кои са кандидатите, защото е з...

Цяло лято Петров поддържаше форма с отбора, който го изстреля за големия футбол. Неведнъж той бе свързван със завръщане на „Армията", но до последно изчакваше по-добра оферта. Такава в крайна сметка не дойде, а Мартин беше поканен единствено на тестове в "Шефилд Уензди".

Освен като футболист, Петров може да се завърне в ЦСКА и като акционер. Той вече е говорил с Александър Томов за закупуване на акции. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com