X
 
 

140 години от Освобождението на градовете Разград и Търговище

282 0
photo of 140 години от Освобождението на градовете Разград и Търговище
Снимка: БГНЕС
С богата програма градовете Разград и Търговище ще отбележат 140 години от Освобождението си.

Днес, например, председателят на Народното събрание Цвета Караянчева ще участва в тържественото отбелязване на годишнината в Разград. Тя ще присъства в 17.00 часа на церемонията по поднасяне на венци и цветя пред Мавзолея на загиналите руски воини и български опълченци на площад „Възраждане“. Цвета Караянчева ще произнесе и слово по повод годишнината.

Казанлък чества 140 години от Освобождението си

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева ще участва на 8 януари 2018 г. в честванията по повод 140-ата годишнина от Освобож...

По-рано същия ден Цвета Караянчева ще посети Русе, където ще се срещне с кмета на града Пламен Стоилов. Тя ще разговаря и с кметове на общини от Област Русе. В програмата на председателя на парламента е предвидено посещение на „Русе Айс Фест“ и на Екомузея в града.

Утре председателят на Народното събрание ще участва и в тържественото честване на 140 години от Освобождението на Търговище. Караянчева ще присъства на ритуала по издигане на знамена на площад „Свобода“ в 11.00 часа. Тя ще се включи в шествието до Морената и в церемонията по поднасяне на цветя и венци в памет на загиналите за свободата на Търговище, където ще произнесе слово.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители