X
 
 

Футболни прогнози за Титоград - ЦСКА и специален бонус за мача в Лига Европа

3424 0
Футболни прогнози за Титоград - ЦСКА и специален бонус за мача в Лига Европа
Снимка: Официален сайт на ЦСКА
Сезон 2019/20 на практика стартира, а с това започна и участието на българските футболни отбори по европейските футболни турнири. Както подобава, тук ще опитаме да разнищим всичко интересно, свързано с родните клубове, защитаващи честта на България по европейските терени. Футболните прогнози никога не свършват, като ние ще опитаме да разгадаем всичко, което ще се случи с мача на ЦСКА във вторник вечер от Лига Европа.

Преди това обаче 7777.bg предлага интересен бонус за мача Титоград - ЦСКА. Ето каквъв е той:

ЦСКА направи убедителен старт в Лига Европа

ЦСКА постигна убедителна победа срещу Титоград в първия предварителен кръг на Лига Европа. "Червените" победиха с 4:0 и по този начин ...

ФК Титоград – ЦСКА

Родният ЦСКА има рутинна визита в Черна гора на ФК Титоград, след като в първия мач „червените” взеха успех с 4:0. В него ЦСКА показа далеч по-сериозната си класа над опонента и съвсем закономерно спечели, и то с този убедителен резултат.

Все пак смятам, че настроението при столичани ще бъде далеч по-спокойно след срещата на „Българска армия” и не очаквам фанфари от попадения в Подгорица. Даже напротив – черногорците на практика демонстрираха своите най-добри страни в България, разчитайки на контраатаки, като в този мач такива възможности ще са сведени до минимум. ЦСКА, от своя страна, воден от Люпко Петрович няма да иска да „натиска” опонента, след като води с така убедителната преднина.

Именно затова считам, че историята и стилът, която е свързана с треньора на софиянци, които са свързани с настройката на срещата ще покажат, че двата отбора няма да атакуват много и логично срещата ще завърши с под 2,5 попадения.

Прогноза: Под 2,5 гола – 1,93 коефициент в 7777.bg

Денис Давидов - историята на "смръдльото", впечатлил Реал Мадрид

ЦСКА привлече доста нови играчи през лятото. Един от любопитните сред тях беше този на руския офанзивен халф Денис Давидов. Той дойде ...

Греъм Кери да отбележи гол

Офанзивният полузащитник Греъм Кери показва страхотни изяви в кариерата си за клубовете, чиито цветове защитава. Ирландският футболист е естет в изпълнението на статични положения, а именно такива следва да има в срещата в столицата на Черна гора.

От последните си осем попадения Кери е отбелязал пет пъти голове пряко от пряк свободни удари, а считам, че 14-те нарушения, извършени от отбора на Титоград на „Българска армия” биха продължили да бъдат факт и в Черна гора. Именно там Кери може да изпъкне, като успее да сломи съпротивата на стража на Титоград.

Прогноза: Греъм Кери от ЦСКА София да вкара по всяко време – 3,35 коефициент.

Actualno.com

Етикети: