Забавления, снимки, автографи и награди споделиха играчите от Sesame Национална баскетболна лига помежду си и с феновете

844
Забавления, снимки, автографи и награди споделиха играчите от Sesame Национална баскетболна лига помежду си и с феновете
Снимка: Sesame

Забавления, снимки, автографи и награди споделиха играчите от Sesame Национална баскетболна лига помежду си и с феновете си на специална среща преди Коледа.

Първото по рода си събитие се състоя в Спортен Бар „Академията“ в София, а баскетболисти на Балкан, ЦСКА, Левски, Рилски спортист, Миньор Перник, ръководители, съдии и медии се смесиха с привържениците на играта в няколко интересни часа.

Баскетболистите премериха сили в билярд, джаги и Playstation със своите фенове, както и помежду си, придружено с много шеги и закачки.

В събитието се включиха някои от най-популярните играчи у нас – Чавдар Костов, Златин Георгиев, Георги Боянов, както и много млади състезатели.

Маркетинг екипът на Sesame НБЛ в лицето на Деян Веселинов привества присъстващите, а партньорите от Genius Sport бяха осигурили коледни подаръци за всички.

Голямата награда – потник на Александър Везенков – бе раздадена в специален куиз с въпроси за НБЛ, а първото място си поделиха Кристин и Ирена Иванови, като подгласникът отнесе у дома сак на шампиона Балкан. Участниците получиха и календари и други клубни аксесоари от останалите тимове от Лигата.

За настроението се грижеше и DJ P.A, който вдига духа и на ЦСКА на домакински мачове.

Това е първото от много подобни събития, които планира вбъдеще екипът на Sesame НБЛ.

От името на екипа ни, благодарности на всички наши партньори, спомогнали организацията на събитието, а на всички фенове на играта – Светли празници и прекрасна 2024-а година!

#ЗАЩОТОБАСКЕТБОЛЪТЕСЕМЕЙСТВО

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com