X
 
 

Ето къде да почивате това лято

8350 6
Ето къде да почивате това лято
Снимка: Pixabay.com
Ако искате да избягате от класическите летни дестинации като препичане на морето и разходки в планината, има едно място, което ще ви помогне да го направите!

Тоскана е една от любимите дестинации на посетителите на Италия, заради духа и емоциите, с които ги зарежда. Обширните лозови масиви и полета, поръбени с кипариси и безкрайните хълмове са запазената марка на Тоскана. Тук можете да се насладите на преживявания като дегустация на вино и дори да пренощувате във винарна.

Италианските плажове, които обичаме

Една от може би най-привлекателните страни в Европа си остава Италия. И как иначе, малките павирани улички, пастата, италианският сладо...

За да обиколите Тоскана и да видите всичките и забележителности и уникални пейзажи ви е нужна кола под наем или обиколна екскурзия.

Тоскана, също наричана „рай на Земята“, е съчетанието между необятно красивата природа и историческото наследство, допринесло с много забележителности, прави региона идеален за художници, за чревоугоднии, за любители на природата, за любители на изкуството.

Кухнята на Тоскана също е нещо, на което можете да се насладите. Тосканските ястия са многобройни и разнообразни. Като за начало саламите и колбасите са много популярни там, приготвят се от мляно месо и има много различни видове, които се овкусяват по различен начин със специфични за региона подправки. „Гармулята“ е ястие познато още през шеснадесети век, представлява гъста супа с месо и зеленчуци и се произвежда главно през пролетта. Много типични са десертите като например „Маремматата“, „рикярелите“ ,“кавалучите“, „кастанячото“ и др. Можете да опитате много интересни и нови за вас ястия и десерти, типични за Тоскана.

10-те най-добри морски града в Европа

Чудите се дали е добра идея да прекарате морската си почивка някъде извън родината? Не се чудете повече. И докато типичните морски гра...

Това място определено заслужава вниманието ви, с невероятните си забележителности и необятната природа, пивоварните и традиционните ястия. А различните фестивали, изложения, дегустации, празненства – определено ще ви потопят в сюжета на една романтична история, придружавана от красивите пейзажи на Тоскана.

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Жител на Люлин, София 3 Жител на Люлин, София преди 1 година Профил на трол?
  Люлин 2 е къде по-хубаво място за почивка от Тоскана
 • Козар 2 Козар преди 1 година Профил на трол?
  Ако искате да избягате от класическите летни дестинации като препичане на морето елате на село да гледате животни! Селски туризъм с елементи на екшън
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  А аз си почивам на екоранчото ми край малък искър такова каквото е било от 250 години на пажоле на жар в огнишето на двора и на орохлада край виръ на скобате к мренк ловени в кош омазан с качамак....подобрението е само том,газ,вода,интернет и сателитна телевизия,всичкл останало реката, двора,къщите,сайваните,скаменицитд,кошарите,оборите каруците посудата са автентични к всичко сготвено тук е вкусн виж още ›› о,геадината е талог край реката два дка й нд се копае защото е рохка а само се сади и ражда гигански плодове к зеленчуци,плодовете от вошките са бай вкусните на света.
  : 0 !
 • Анонимен 2.2 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  А моята тоскана е в тетевенския балкан край бели вит на пъстърви ,к глилански мръфки на жар с тетевенска сливова и бира истудени в реката 7 градуса естествено...зелдн балкан въздух катк го помещ к тк пращк гръдния кош...после с жипа къдетк си искам ,а зимата е вълшебна!
  : 0 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
  Бих почивал в Тоскана но само ако бях партиен член. Ако бях от ГЕРБ. Ама не съм партиен член от ГЕРБ. Затова не мога да почивам там. Защото съм от лошия материал... пардон, от електората, така де, от пролетариата. Имам възможност да почивам само на Панчарево - отива се с градския транспорт и все ще намеря за билетче двупосочно, нищо че учительницата по руски език го увеличи.
 • Младежко ГЕРБ 1.1 Младежко ГЕРБ преди 1 година Профил на трол?
  Пък ако бяхте наш член щяхте да си почивате на о.Бали. Редовно правим семинари в екзотични дестинации за нашите членове
  : 1 !