Посрещане на новата 2014 година в чужбина - гарантирано с емоции!

112538
Посрещане на новата 2014 година в чужбина - гарантирано с емоции!

Новата 2014-та година наближава все повече и много наши сънародници планират да я отпразнуват на екскурзия в чужбина. Сред най-желаните места се нареждат едни от най-екзотичните дестинации, каквито са Тунис и Дубай.

Посещението на Тунис, особено в разгара на зимните празници, е неописуемо преживяване, което със сигурност ще ви очарова. Това е една от най-предпочитаните дестинации по случай идната година и определено има защо – екзотиката и културата на Тунис ще ви подарят едно изключително посрещане на празника.

Арабската култура на Дубай привлича все повече туристи, които искат да посрещнат идната година сред блясък и неописуем лукс. Градът се отличава с модерна и същевременно мистична архитектура, страхотни хотели и множество атракции. Именно поради това броят на желаещите да се докоснат до неописуемата атмосфера на Дубай непрекъснато нараства. Неповторимото ви изкарване е гарантирано благодарение на специалните новогодишни пакети, включващи 6 нощувки в едни от най-прекрасните хотели на града. Освен това имате възможност да се включите и в някои от впечатляващите екскурзии из арабския свят на съвременен Дубай.

Заря за милиони по целия свят

Глобалното парти започна от Австралия, след което обиколи цял свят в безспирна верига от фойерверки. Празненствата започнаха с мека лят...

Друга страна, която няма как да не ви очарова и впечатли максимално, е Малта. Островната държава със сигурност ще ви подари уникален новогодишен празник, придружен от много настроение, красота, изкуство и прекрасна местна кухня. В Малта се намира и един от най-неповторимите градове в света – столицата Ла Валета. Този град наистина ще ви вдъхнови!

Нека да не забравяме обаче и Балканите. Сред най-желаните дестинации по случай наближаващите новогодишни празници са именно нашите съседки Турция и Гърция.

Изключително желана дестинация е градът на два континента – Истанбул. Посещавайки този уникален град в разгара на зимните тържества няма как да не останете впечатлени от древната му култура, гигантските мащаби и луксозните хотели.

Неописуемото прекарване е гарантирано и в Анталия. Това е един от най-посещаваните курорти на турската ривиера, който със сигурност ще ви очарова. Екзотичен микс от прекрасни хотелски комплекси и множество атракции, Анталия е отличен избор за посрещането на Нова година. Чартърните полети от София и Варна, 5-дневните новогодишни пакети и възможностите за включване в специалните предложения за екскурзии гарантират едно наистина незабравимо изкарване на тазгодишните празници.

По случай празниците множество българи се насочват и към полуостров Халкидики в Гърция. Независимо дали ще изберете да празнувате в някои от множеството хотели на полуостровите Касандра и Ситония или ще предпочетете да прекарате празника в Солун, страхотното ви изкарване е гарантирано.

Обичаите по света: Как се празнува Нова година

Свинско и винско, това е мотото, под което минава родната трапеза. В Германия обаче вечерта не минава без фондю, пунш и ракети, в Япони...

Паралия е един от най-известните туристически курорти на Гърция и естествено е желано място за почивка от много туристи и в разгара на зимните празници. Гостите на Паралия ще имат възможност да се насладят на една истинска почивка и пищно посрещане на Новата година в един от най-добрите гръцки курорти и то край бреговете на Солунския залив.

Изключително атрактивни са честванията по случай идната година и на известния остров Родос. Специалните празнични пакети, с включени директен чартърен полет и три нощувки, обещават едно прекрасно посрещане на празника сред гостоприемството и тържественото настроение на местното население. Пищните и бляскави тържества, уютните и комфорти хотели и тамошните традиции със сигурност ще направят празника ви по случаи Новата 2014-та година изключително интересен и запомнящ се.

Хърватският град-перла Дубровник също обещава да ви подсигури едно впечатляващо посрещане на идния празник. Специалните пакети по случай новата година, с подсигурени 3 нощувки, в едни от най-добрите хотели на града, ще ви осигурят един прекрасен празник. Няма как да не останете очаровани от този средновековен и уникален град. Типичният му средновековен облик и излаза към Адриатическо море ще ви пренесат в един сякаш различен свят и то по случай идната година.

Всеки един от празничните новогодишни пакети ще ви гарантира едно прекрасно, весело и наситено с множество положителни емоции посрещане на Новата 2014-та година. Която и дестинация да изберете бъдете сигурни, че ще си направите един уникален подарък  в навечерието на един от най-тържествените празници.

Вижте препоръчани оферти за Нова година тук!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Пътешествия