Избрани модели Motorola на промоционални цени в онлайн магазина на Vivacom

1626
Избрани модели Motorola на промоционални цени в онлайн магазина на Vivacom
Снимка: Getty Images/Guliver

До 30 септември Vivacom предлага ексклузивно в своя онлайн магазин избрани модели Motorola на много атрактивни цени. Промоцията включва както по-бюджетни предложения, така и няколко  смартфона, които поддържат мобилни комуникации от пето поколение и са съвместими за работа в най-голямата 5G мрежа с покритие в над 200 населени места и курорта в страната.

Motorola G 5G

Още два 5G смартфона влизат в портфолиото на Vivacom - Motorola Edge 20 5G и Motorola Edge 20 Lite 5G

Vivacom разширява портфолиото си от смартфони, съвместими с мрежата от пето поколение на телекома, с още два нови модела - Motorola Edg...

Motorola G 5G е стилен смартфон с поддръжка на 5G мрежи, елегантен дизайн и богата функционалност. Разполага с 6.7-инчов дисплей с IPS технология и резолюция 2400 x 1080 пиксела. Има тройна задна камера с 48 MP основен сензор с автофокус, 8MP ултраширокоъгълен сензор и 2MP макро сензор. Предната камера е с резолюция 16MP. Записът на видео е при резолюция до 4K с 30 кадъра в секунда.

Моделът се предлага с 6GB оперативна памет, а за съхранение на файлове са вградени до 128GB с опция за разширяване с помощта на карта. Батерията му е с капацитет 5000 mAh, което позволява издръжливост до два дни с едно зареждане. Производителността се гарантира от 8-ядрен процесор модел Qualcomm Snapdragon 750G. Освен поддръжка на мобилни мрежи от пето поколение, моделът има също GPS модул и NFC (Near Field Communications) функционалност. Сред останалите му екстри са сензор за пръстови отпечатъци и опция за бързо зареждане.

Motorola G30

Без ограничение в скоростта за 5G плановете Unlimited 50 и Unlimited 150 на Vivacom

Vivacom ще предлага своите 5G мобилни планове Unlimited 50 и Unlimited 150 без ограничение на скоростта. Атрактивната промоция е валидн...

Вторият смартфон от популярната марка, предлаган през този месец с отстъпка в онлайн магазина на Vivacom, е компактен и тежи едва 197 грама. Дисплеят му е с диагонал 6.5 инча и резолюция 1600 x 720 пиксела. Има четворна задна камера, като основната е 64MP. В добавка разполага и с 8MP широкоъгълен сензор, както и 2MP макро и дълбочинен сензори.

Motorola G30 се отличава още с 8-ядрен Qalcomm Snapdragon 662, има 6GB оперативна и 128GB вътрешна памет с възможност за допълнителни 512GB чрез карта с памет. Смартфонът поддържа 4G свързаност, както и технологиите NFC и GPS. Сред останалите екстри, отличаващи модела, са опция за бързо зареждане, сензор за пръстови отпечатъци, двоен слот за SIM карти и др.

Motorola Razr5G

Второто поколение Razr на Motorola е третият смартфон, който може да се закупи на промоционална цена от онлайн магазина на Vivacom този месец. Той е изключително бижу със сгъваем 6.2-инчов OLED дисплей с резолюция 2142 x 876 пиксела. Основната му задна камера е 48MP, а предната – 20MP. Разполага с батерия с капацитет 2800 mAh и 8-ядрен Qualcomm Snapdragon 765G процесор.

Vivacom демонстрира най-голямото покритие на 5G мрежата си в страната с предизвикателство към потребителите

С най-новото предизвикателство-игра в социалните мрежи Vivacom ще покаже с помощта на крайните потребители предимствата на своята 5G мр...

Сгъваемият дизайн позволява на модела да се побира лесно в джоба и същевременно за секунди да се превърне в пълноценен смартфон с достатъчно голям екран за гледане на мултимедия и достъп до други приложения. В добавка 5G поддръжката му позволява да се възползва от предимствата на мобилната мрежа от пет поколение на Vivacom, а по-малкият външен екран дава достъп до най-важните приложения с едно докосване и без да се налага отваряне на апарата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Летният стаж във Vivacom и неговите предимства

United Group B.V. продължава позитивната тенденция на растеж с рекордни резултати през 2023 година

Велики оферти за 5G смартфони от Vivacom

Супер оферта от Vivacom: Най-качественият оптичен интернет в България с 50% отстъпка за цяла година

Във Vivacom над 700 служители са част от експертни програми за развитие

Vivacom Регионален грант подкрепя 10 проекта със 100 000 лева (СНИМКИ)

Кои са най-гледаните филми и сериали в EON Видеотека през март

Vivacom спечели призовото първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ (СНИМКИ)

Специална филмова селекция с Брус Уилис в EON видеотека

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Unlimited Tech Guide