Кои са най-гледаните филми и сериали в EON Видеотека през март

980
Кои са най-гледаните филми и сериали в EON Видеотека през март
Снимка: Vivacom

За всички почитатели на киното този март бе един от най-вълнуващите моменти през годината, защото се проведоха най-престижните световни филмови награди – „Оскарите“. Преди и по време на бляскавата церемония анализатори и киномани защитаваха трепетно своите фаворити за статуетките, а зрителите пред екраните си припомниха най-добрите холивудски продукции за изминалата година.

Такава възможност имаха и всички потребители на EON Видеотека благодарение на специалната селекция от номинирани или спечелили „Оскар“ филми, която от Vivacom бяха подготвили за всички фенове на киното. В EON Видеотеката присъстваха и тематични колекции от филми и сериали по случай Деня на жената и Националния празник 3 март. Богатият на поводи месец направи селекцията от 10-те най-гледани заглавия за март разнообразна и  с интересно съдържание за всички зрители на EON Видеотека.

Още: Специална филмова селекция с Брус Уилис в EON видеотека

1. „Денят на жената“ – най-гледаният филм в EON Видеотека за месец март е, изненадващ, забавен, ексцентричен, красив, наистина "женски" филм. В него се представят изключителните истории на няколко жени, родени в Съветския съюз, преживели световните турбуленции от революцията през 1917 година до наши дни. 

2. „Дякон Левски“ – XIX век. България е в мрака на османското владичество. От пепелището на погубена България ще се въздигне най-достойният от синовете ѝ, за да проправи пътя към свободата. Сам през безверието и отчаянието, през предателството и саможертвата, дори през любовта.    

3. „Дюн“ – култовият филм на режисьора Дени Вилньов представя зрелищна адаптация на романа на Франк Хърбърт. Филмът е номиниран в 10 категории за наградата „Оскар“ като печели шест от статуетките през 2022 г. В центъра на епичното и емоционално приключение е Пол Атреидски – брилянтен и даровит млад мъж, комуто е отредена велика съдба. Той поема към най-опасната планета във Вселената, за да подсигури бъдещето на своето семейство и народа си.

4. „Вендета“ – страхотен криминален екшън с участието на Брус Уилис и Майк Тайсън. Бившият морски пехотинец Уилям Дънкан губи дъщеря си - момичето става жертва на улична банда. Полицията бездейства, но бащата взема правосъдието в свои ръце и убива виновния. Убитият се оказва син на могъщ мафиот, а Дънкан започва вендета срещу бандата.

5. „Аквамен и изгубеното кралство“ – Джейсън Момоа още веднъж се превъплъщава в повелителя на водата Аквамен (Артър Къри), който вече е крал на Атлантида, съпруг и баща и живее в рутина. Старият му враг Блек Манта се появява отново обаче, и то по-силен от всякога.

6. „Жокерът“ – криминален трилър с Джейсън Стейтъм в главна роля. Персонажът му – Ник Уайлд, е бодигард в Лас Вегас със смъртоносни професионални умения и личен проблем с хазарта. Когато негова приятелка е пребита, Ник отвръща на удара, но открива, че това е синът на силен мафиотски бос. Внезапно Ник се озовава в криминалния свят, преследван от мафията. Повишил залога, той има само един шанс да промени нещата ... и този път това е всичко или нищо. 

7. „Бебе бос“ – една забавна семейна комедия от създателите на „Шрек“ „Кунг-фу панда“ и „Мадагаскар“, с номинация за Оскар през 2018 г., за това как появата на бебе променя едно семейство, разказана от очарователно ненадежден разказвач – 7-годишното братче с богато въображение на име Тим. Най-необичайният Бебе Бос пристига в дома на Тим с такси, облечен в костюм, с куфарче в ръка и говори с гласа и остроумието на Алек Болдуин. 

8. „Тайният свят на Финик“ – още една анимация в списъка, която разказва за Кристин - умно, смело и любопитно 12-годишно момиче, любителка на детективските романи и решаването на загадки. Майката и бащата на Кристин са актьори, които получават роля в най-популярния сериал. Цялото семейство се мести в нов град, а от студиото им дават къща, в която да живеят.

9. „Откраднат живот“ – хитовата българска продукция е единственият сериал в списъка. В него се проследяват драматичните обрати в съдбите на главните герои, случващи се на фона на динамичното ежедневие в голяма градска болница. Историите на героите се преплитат с наситените с напрежение случаи от лекарската практика. 

10. „Мармадюк“ – в топ 10 най-гледани филми в EON Видеотека за март влиза и тази забавна семейна анимация за обичливия, но крайно мързелив и недисциплиниран немски дог Мармадюк. Той е най-щастлив, когато играе на каубои и индианци заедно с деветгодишния Били, без значение, че обикновено след техните игри настава пълна разруха. Родителите на Били се опитват да държат Мармадюк далеч от белите, но никога не успяват.

Още: Vivacom представя новата EON Видеотека с модерен интерфейс и над 30 000 заглавия

Освен специалните селекции, EON Видеотека предоставя на киноманите над 30 000 хитови филми, сериали и документални поредици в HD качество и без никакви реклами. Изцяло обновената видеотека прави навигацията бърза и лесна, а най-актуалното филмово съдържание достига до потребителите благодарение на интегриран изкуствен интелект с препоръки спрямо личните интереси на всеки зрител. Сред новите функционалности на EON Видеотека са още опцията „Гледай офлайн“* и възможност за лесно превъртане напред и назад на любимия филм или сериал.

*„Гледай офлайн“ предоставя възможност за временно изтегляне на определени филми и сериали за срок до 30 дни. Функционалността не е гарантирана. Повече на vivacom.bg.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Летният стаж във Vivacom и неговите предимства

United Group B.V. продължава позитивната тенденция на растеж с рекордни резултати през 2023 година

Велики оферти за 5G смартфони от Vivacom

Супер оферта от Vivacom: Най-качественият оптичен интернет в България с 50% отстъпка за цяла година

Във Vivacom над 700 служители са част от експертни програми за развитие

Vivacom Регионален грант подкрепя 10 проекта със 100 000 лева (СНИМКИ)

Vivacom спечели призовото първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ (СНИМКИ)

Специална филмова селекция с Брус Уилис в EON видеотека

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

Vivacom със специална оферта за малкия и среден бизнес

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Unlimited Tech Guide