Новите смартфони Honor Magic4 Lite 5G и Honor X8 вече се предлагат във Vivacom

919
Новите смартфони Honor Magic4 Lite 5G и Honor X8 вече се предлагат във Vivacom
Снимка: iStock

Vivacom обогатява портфолиото си с устройства с два нови смартфона от Honor. Това са Honor Magic4 Lite 5G и Honor X8 – два иновативни модела, с изключително елегантни тънки рамки, с мощна технология и дълъг живот на батерията. Те ще могат да бъдат закупени от българския оператор при много атрактивни условия.

Honor Magic4 Lite 5G

Това е красив смартфон с 6.81 инчов HONOR FullView дисплей, чиято честота на опресняване е 120Hz, а резолюцията е 2388 х 1080 px. Моделът се откроява с 66W HONOR SuperCharge технология, която позволява да се зареди изцяло за времето, необходимо за една закуска. Самата батерия е с капацитет 4800 mAh и позволява целодневна работа с едно зареждане.

Vivacom представи нови комбинирани оферти за малък и среден бизнес с до 30% отстъпка

Vivacom представя нови оферти за комбинирани мобилни услуги, телевизия и интернет, създадени специално за малкия и среден бизнес. С нов...

Задната камера на телефона е тройна с 48 основен сензор. Разполага също с един 2 MP макро сензор и един 2 MP за боке ефекти. Предната камера е 16 MP. Процесорът е 8-ядрен Qualcomm Snapdragon 695. Сред предимствата на устройството е и вградената HONOR RAM Turbo технология, която ускорява работата и позволява преминаването между приложенията без забавяне. Поддържа безжичните технологии Wi-Fi (2.4GHz / 5GHz), Bluetooth 5,1 и разполага със сензор за пръстов отпечатък.

Моделът работи в 5G мрежата на Vivacom, е най-бързата в България на базата на анализ на Ookla® на Speedtest Intelligence®*. Тя е и най-голямата** в страната с покритие в над 530 населени места и курорти.

Honor Magic4 Lite 5G може да бъде закупен на изплащане за 36 месеца на цена от 15,98 лева на месец в комбинация с 2-годишен договор за Unlimited 50.

Honor X8

Този стилен и компактен модел се отличава с изключително тънкия си корпус – едва 7,45 мм., лекотата си – 177 гр., удобството за хващане, както и с големия си 6,7 инчов HONOR FullView дисплей. Резолюцията му е 2388 х 1080 px, а честотата на опресняване – 90Hz. Сред предимствата на смартфона е също четворната задна камера с цели 64 MP в основния сензор. Освен него отзад са разположени още един 5 MP, един 2 MP макро и един 2 MP сензор за боке ефекти. Предната камера е 16 MP.

С до 400 лв. отстъпка Vivacom предлага сгъваемия Huawei P50 Pocket и стилния Huawei P50 Pro

Vivacom стартира нова кампания за българските фенове на смартфоните с марка Huawei. Потребителите могат да се сдобият с моделите Huawei...

Honor X8 работи с 8-ядрен процесор Qualcomm Snapdragon 680, който не само подобрява производителността, а и ограничава консумацията на енергия. Батерията на модела е 4000 mAh и поддържа 22.5W Supercharge. Апаратът работи с безжичните технологии Wi-Fi (2.4GHz / 5GHz), Bluetooth 5,1, а сред екстрите му са още Dual SIM поддръжка и сензор за пръстов отпечатък.

Honor X8 може да бъде закупен на изплащане за 24 месеца на цена от 16,98 лева на месец в комбинация с 2-годишен договор за Unlimited 50.

 

*Според анализ на Ookla®, основан на данните от Speedtest Intelligence® за 01.07.-31.12. 2021, валидни само за най-бързата 5G мрежа. Търговските марки на Ookla се използват с разрешение. Повече на vivacom.bg.

**Най-голямо покритие на 5G мрежа след сравнение по публично достъпна информация към 07.01.22 за покритието на операторите по брой населени места и курорти. Повече на vivacom.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Велики оферти за 5G смартфони от Vivacom

Супер оферта от Vivacom: Най-качественият оптичен интернет в България с 50% отстъпка за цяла година

Във Vivacom над 700 служители са част от експертни програми за развитие

Vivacom Регионален грант подкрепя 10 проекта със 100 000 лева (СНИМКИ)

Кои са най-гледаните филми и сериали в EON Видеотека през март

Vivacom спечели призовото първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ (СНИМКИ)

Специална филмова селекция с Брус Уилис в EON видеотека

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

Vivacom със специална оферта за малкия и среден бизнес

Vivacom предлага 50% отстъпка на планове Unlimited при покупка на Vivacom 5G смартфон

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Unlimited Tech Guide