Премиум аксесоари на промоционални цени в онлайн магазина на Vivacom през септември

1993
Премиум аксесоари на промоционални цени в онлайн магазина на Vivacom през септември
Снимка: Vivacom

Само до 21 септември Vivacom предлага ексклузивно в своя онлайн магазин някои от най-актуалните технологични аксесоари с отстъпки, достигащи 100 лева. Онлайн промоцията включва разнообразни технологични устройства, сред които BLUETOOTH MARSHALL MONITOR, SPEAKER BANG&OLUFSEN BEOLIT 17, слушалките WIRELESS BEATS STUDIO 3, Apple Airpods MAX, Huawei FREE BUDS 3 и Huawei FREE BUDS STUDIO, камерата GoPro HERO 8, която се предлага в комплект с калъф, както и DRONE TELLO.

Apple Airpods MAX

Още два 5G смартфона влизат в портфолиото на Vivacom - Motorola Edge 20 5G и Motorola Edge 20 Lite 5G

Vivacom разширява портфолиото си от смартфони, съвместими с мрежата от пето поколение на телекома, с още два нови модела - Motorola Edg...

Слушалките Apple Airpods MAX са едни от най-качествените в своя клас. Те се отличават с красивия си, изчистен дизайн и компактните си размери (168.6 x 83.4 x 187.3). Тежат едва 384.8 грама. Въпреки това разполагат с осем микрофона за активно шумопотискане (Active Noise Cancellation) и три – за отговор на обаждане с глас. Всяка слушалка има оптичен сензор, сензор за позиция, както и такъв за откриване на кутията. Сред останалите сензори са акселерометър и жироскоп. Екстрите включват също пространствено аудио с динамичен тракинг на главата. В комплекта има кутия, която служи и за зареждане, както и Lightning към USB с кабел. Слушалките поддържат свързаност чрез стандарта Bluetooth v 5.0.

Huawei FREE BUDS 3

Благодарение на ефективното си шумоизолиране този модел позволява безпроблемен разговор, независимо дали се намираме на оживено място, около нас вали дъжд или духа силен вятър. Чипът Kirin A1 допълнително подсигурява ясен и изчистен звук. Слушалките разполагат с Bluetooth 5.1 връзка. Допълнително удобство е, че издържат на постоянно слушане на музика или обаждания от 2 до 4 часа само с едно зареждане на батерията. Предлагат се в комплект с кутия за зареждане, както и с Type-C USB кабел. Размерите им са едва 41.5 x 20.4 x 17.8 мм., а теглото – 4.5 грама.

Huawei FREE BUDS STUDIO

Huawei FREE BUDS STUDIO са още едни премиум слушалки, предлагани през този месец с отстъпка в онлайн магазина на Vivacom. Те се отличават с изчистения си дизайн, иновативната си акустична архитектура Tee Audio Tube, както и с интелигентно динамично активно шумопотискане (ANC). Моделът разполага и с двойна антена за по-стабилен сигнал, режим на прослушване, както и опция за връзка с две устройства. Размерите му са 165 х 150 х 81.5, а теглото – 260 грама.

Без ограничение в скоростта за 5G плановете Unlimited 50 и Unlimited 150 на Vivacom

Vivacom ще предлага своите 5G мобилни планове Unlimited 50 и Unlimited 150 без ограничение на скоростта. Атрактивната промоция е валидн...

GoPro HERO 8

Една от най-впечатляващите камери в този клас на пазара в момента – GoPro HERO 8 – също е включена в промоционалната кампания на сайта на Vivacom. Тя е водоустойчива и изключително лека – едва 126 грама. Поддържа безжичните стандарти Bluetooth и Wi-Fi, и разполага с GPS модул, Има Micro HDMI и USB-C порт, както и литиево-йонна батерия с капацитет 1220 mAh. Управлява се лесно с приложението GoPro App. Допълнително удобство е, че разполага със слот за карта с памет.

DRONE TELLO

Това е малък и функционален летящ дрон от типа куадкоптер. Той се отличава с компактните си размери – 98 x 92.5 x 41 и тежи едва 80 грама. Свързва се посредством Bluetooth v 5.2 модул и разполага с Micro USB кабел. Управлява се изключително лесно дори и от хора без особен опит с безпилотни летателни апарати.

Vivacom демонстрира най-голямото покритие на 5G мрежата си в страната с предизвикателство към потребителите

С най-новото предизвикателство-игра в социалните мрежи Vivacom ще покаже с помощта на крайните потребители предимствата на своята 5G мр...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

Vivacom със специална оферта за малкия и среден бизнес

Vivacom предлага 50% отстъпка на планове Unlimited при покупка на Vivacom 5G смартфон

Vivacom със селекция от исторически филми в EON Видеотека за 3 март

Рекорден брой проекти в надпревара за финансиране от Vivacom Регионален грант

Vivacom предоставя свободен достъп до хитовото съдържание на НВО за клиентите на EON

Vivacom разширява покритието на 5G високоскоростен интернет за дома в 7 града

Vivacom представя новата EON Видеотека с модерен интерфейс и над 30 000 заглавия

Vivacom е в топ 5 на най-големите работодатели в България

Стартира изцяло обновеното 9-о издание на Vivacom Регионален грант

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Unlimited Tech Guide