Разнообразие от смарт устройства с отстъпки в онлайн магазина на Vivacom

2357
Разнообразие от смарт устройства с отстъпки в онлайн магазина на Vivacom
Снимка: Vivacom

И през месец февруари Vivacom ще предложи в своя онлайн магазин богато разнообразие от смартфони, таблети и други дигитални устройства. Сред тях са таблетите Lenovo TAB M10, Samsung Galaxy TAB S7+ и Lenovo Yoga TAB 11, безжичният бийкън Nokia B1X2, мобилните телефони Nokia 225 4G и Nokia G10, слушалките Nokia Power Lite, умните часовници Garmin Lily Sport и Samsung Galaxy 4 Classic 46 LTE, слушалките Apple Airpods MAX, умната колонка Huawei Sound Joy и безжичните слушалки Huawei Cooper. Всички те могат да бъдат закупени онлайн с отстъпки, достигащи до 100 лева.

Lenovo TAB M10 е стилен и функционален таблет с 10.1-инчов IPS дисплей и процесор Qualcomm Snapdragon 429. Устройството разполага с 5 MP основна камера и 2 MP предна камера за селфита. Втората поддържа и лицево разпознаване. Батерията на таблета е с капацитет 4850 mAh.

VIVACOM отново е в топ 10 на най-бързо развиващите се компании по ръст на приходите от сателитни услуги в света

Vivacom отново влиза в топ 10 в престижната ранг листа Fast 10, класираща всички доставчици на сателитни услуги за бизнес клиенти, въз ...

Samsung Galaxy TAB S7 FE е голям и функционален 5G таблет с 12.4-инчов дисплей, с резолюция 2560 х 1600 px. Процесорът му е 8-ядрен Qualcomm Snapdragon 750G. Има основна камера с 8 MP и 5 MP селфи камера. Моделът се отличава с метален корпус, двойни говорители, Dolby Atmos,  S Pen и сензор за лицево разпознаване.

Lenovo Yoga Tab 11 е иновативен таблет, предлагащ висококачествен звук и картина. Има 11-инчов TDDI LCD дисплей, с резолюция 2000 x 1200 px, поддръжка на Dolby Vision™ и TÜV сертификат за по-ниска синя светлина. Това му позволява да постигне почти кинематографично изживяване и същевременно да бъде по-безопасен за очите. Сред екстрите му са и четири JBL високоговорителя с Dolby Atmos® поддръжка, които доближават усещането до това в кино салона. Процесорът му е MediaTek Helio G90T, оперативната памет е 4 GB, а вградената – 128 GB. Работи с операционна система Android 11. Както задната, така и предната камера са 8 MP. Батерията му е с капацитет 7700 mAh и има опция за 20W бързо зареждане. Предлага се с оригинален калъф.

Цялата селекция таблети с отстъпки до 100 лева може да видите тук.

Nokia WiFi Beacon е цялостна бийкън система за управление на безжичен интернет в дома или офиса. Тя е лесна за мащабиране и към нея могат да се добавят нови бийкън – устройства, за да се разшири покритието й. Вградените аналитични функции позволяват на всеки потребител да се включи автоматично към устройството с най-добър сигнал спрямо неговата локация, а управлението става лесно с помощта на мобилно приложение. Позволява създаване на мрежа за гости, определяне на „час за лягане“, блокиране или разрешаване на конкретни уеб ресурси и т.н.

Nokia 225 e телефон с опростена функционалност. Моделът притежава 2.4-инчов TFT дисплей с 28% съотношение екран – тяло. Резолюцията му е 240 x 320 px. Камерата му е единична 0.3 MP, а батерията е литиево-йонна с капацитет 1150 mAh. Nokia 225 4G разполага и с MP3 плеър. Моделът че поддържа VoLTE.

Nokia G50 и Honor 50 са 5G смартфоните на месец февруари във Vivacom

Смартфоните на месец февруари в търговската мрежа и онлайн магазина на Vivacom са Nokia G50 5G и Honor 50 5G. Това са два елегантни мод...

Nokia G10 е смартфон с мощна батерия – с капацитет 5050 mAh. Работи с операционна система Android 11. Има тройна задна камера с 13 MP основен сензор, 2 MP макро сензор и 2 MP сензор за дълбочина. Отпред в капковиден прорез е позиционирана 8 MP камера за селфита. Дисплеят на устройството е 6,52-инчов, с резолюция 720 x 1600 px. Nokia G10 работи с 8-ядрен процесор на MediaTek, поддържа мрежовите стандарти GSM, HSPA и LTE (от второ до четвърто поколение).

Nokia Headphones Power Lite са стилни безжични слушалки, създадени да отговорят на нуждите на хората с динамичен начин на живот. Слушалките издържат до 35 часа работа с едно зареждане на батерията и разполагат с компактна и стилна кутийка за зареждане. Предлагат изключително изчистен звук, работят с безжичния стандарт Bluetooth и се управляват буквално с едно докосване. Освен това са водоустойчиви и отговарят на стандарт IPX7.

Всички устройства с онлайн отстъпка от бранда Nokia може да видите тук.

Garmin Lily Sport е смарт часовник с едноинчов екран с резолюция 240 x 201 px. Устройството поддържа свързаност чрез Bluetooth и позициониране с GPS. Сред останалите екстри, отличаващи модела, са защитно покритие на дисплея Gorilla Glass 3, силиконова каишка и алуминиев безел. Garmin Lily Sport е с размери 35 x 35 x 10 мм. и тегло 24 гр.

Samsung Galaxy Watch4 Classic 46 LTE е смарт часовник с 1.4-инчов дисплей, създаден по технология Super AMOLED. Устройството разполага с 16 GB вътрешна памет и 1.5 GB оперативна памет. Батерията му е с капацитет 361 mAh и може да се зарежда безжично. Samsung Galaxy 4 Classic разполага с Exynos W920 процесор и поддържа безжичните стандарти NFC, Wi-Fi и Bluetooth v5.0, както и сателитните навигационни системи GPS, Glonass, Beidou и Galileo. Устройството работи с операционна система Wear OS. Сред останалите му екстри са жироскоп, барометър, опция за следене на здравни показатели и др.

5G смартфони и умни устройства за дома в новата онлайн кампания на Vivacom

Едни от най-желаните смартфони на Xiaomi и Poco, както и умни домашни устройства, са част от новата кампания в онлайн магазина на Vivac...

Apple Airpods MAX са красиви и компактни слушалки с богата функционалност. Поддържат пространствено аудио с динамичен тракинг на главата, имат осем микрофона за активно шумопотискане (Active Noise Cancellation) и три – за отговор на обаждане с глас. Разполагат с Bluetooth v 5.0 модул. Всяка слушалка има оптичен сензор, такъв за позиция, за откриване на кутията, акселерометър, а лявата разполага и с жироскоп. Тежат едва 384.8 грама.

Разнообразие от още смарт аксесоари с отстъпка може да разгледате тук.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Велики оферти за 5G смартфони от Vivacom

Супер оферта от Vivacom: Най-качественият оптичен интернет в България с 50% отстъпка за цяла година

Във Vivacom над 700 служители са част от експертни програми за развитие

Vivacom Регионален грант подкрепя 10 проекта със 100 000 лева (СНИМКИ)

Кои са най-гледаните филми и сериали в EON Видеотека през март

Vivacom спечели призовото първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ (СНИМКИ)

Специална филмова селекция с Брус Уилис в EON видеотека

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

Vivacom със специална оферта за малкия и среден бизнес

Vivacom предлага 50% отстъпка на планове Unlimited при покупка на Vivacom 5G смартфон

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Unlimited Tech Guide