За празничния сезон Vivacom предлага новите елегантни смарт часовници от серията Huawei GT 3

3774
За празничния сезон Vivacom предлага новите елегантни смарт часовници от серията Huawei GT 3
Снимка: Vivacom

Vivacom предлага новите смарт часовници от серията GT 3 на Huawei - Huawei GT 3 Active 46 мм. на цена от 16,98 лв. на месец, Huawei GT 3 Elite 46 мм. На цена 21,98 лв. на месец и Huawei GT 3 Elegant 42 мм. за 20,98 лв. на месец. Всички цени са при покупка на изплащане за 24 месеца, в комбинация с 2-годишен абонамент за мобилен план Unlimited 50.

Новите умни часовници от серията Huawei GT 3 са вдъхновени от спортните коли за далечни разстояния Grand Tourer. Това влияние определя някои от основните характеристики и стила на моделите, включително дългия живот на батерията, както и множеството функции за работа и здравословен начин на живот.

Смартфонът Honor 50 Lite вече е в магазинната мрежа на Vivacom

Vivacom предлага атрактивна оферта за новия смартфон Honor 50 Lite – в онлайн магазина на оператора той може да бъде закупен на ц...

Всички модели са с минималистичен дизайн, който може да се променя с множество нови лицеви скинове, съоветстващи на философията на продуктовата линия. Важен акцент във визията на GT 3 е въртящата се корона – бутон, който предоставя нов вид взаимодействие с устройството, включително свободно движение във всички посоки, увеличаване и намаляване, лесно преподреждане и деинсталиране на приложенията. Смарт часовниците разполагат с щадящо кожата задно покритие от подсилен полимер, както и зона със сапфирено покритие при сензорите.

Часовниците поддържат четирите най-популярни сателитни системи – американската GPS, руската GLONASS, европейската Galileo и китайската Beidou. Те разполагат и с алгоритми за оптимизиране на маршрута в сложни ситуации. Добавени са и функции за предупреждение за настъпващо лошо време, предстоящи приливи, изгрев, залез и дори фази на луната. Моделите с 46 мм. диаметър издържат до 14 дена с едно зареждане на батерията, а тези с 42 мм. диаметър – до 7 дена.

Серията идва с напълно обновена TruSeen 5.0 система за мониторинг на сърцето и други физически показатели, чиято прецизност е значително подобрена. Моделите имат и обновен алгоритъм с изкуствен интелект. Те включват над 100 режима за тренировки, сред които 18 професионални тренировъчни режима – бягане, ходене, катерене, колоездене, управление на ски или сноуборд, плуване, триатлон, различни дейности на закрито и т.н. Могат да дават и професионални съвети и оценка на натоварването при упражнения.

Новите Huawei GT 3 модели включват и характерните за часовниците от тази марка полезни функционалности за здравословното състояние, сред които също има нововъведения. Потребителите вече разполагат с възможност за напомняне за взимане на лекарства, проследяване за редовното пиене на вода, мониторинг на нивото на кислород в кръвта и редица други важни физически показатели.

Топ коледни предложения на Samsung смартфони от Vivacom

Vivacom предлага на почитателите на Samsung топ модели смартфони на марката в комплект със слушалки Samsung Galaxy Buds2, ако си закупя...

Часовниците поддържат мобилни приложения от външни разработчици, а Bluetooth връзката им с телефона позволява приемане на обаждания, добавяне на контакти, информация за обажданията и други опции за интеграция. Още една изключително полезна функция е възможността за записване на гласови бележки в движение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Велики оферти за 5G смартфони от Vivacom

Супер оферта от Vivacom: Най-качественият оптичен интернет в България с 50% отстъпка за цяла година

Във Vivacom над 700 служители са част от експертни програми за развитие

Vivacom Регионален грант подкрепя 10 проекта със 100 000 лева (СНИМКИ)

Кои са най-гледаните филми и сериали в EON Видеотека през март

Vivacom спечели призовото първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ (СНИМКИ)

Специална филмова селекция с Брус Уилис в EON видеотека

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

Vivacom със специална оферта за малкия и среден бизнес

Vivacom предлага 50% отстъпка на планове Unlimited при покупка на Vivacom 5G смартфон

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Unlimited Tech Guide