Започнаха предварителните поръчки на новия смартфон на Apple iPhone SE във Vivacom

1644
Започнаха предварителните поръчки на новия смартфон на Apple iPhone SE във Vivacom
Снимка: Vivacom

Считано от 18 март клиентите на Vivacom могат да направят предварителна поръчка на новия смартфон iPhone SE в онлайн магазина на телекома. От същата дата те могат да предплатят и за нови версии в цвят алпийско зелено на смартфоните iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max, както и версии на iPhone 13 и iPhone 13 mini в зелен цвят. Предварителната поръчка на новите устройства на Apple, представени съвсем наскоро, ще продължи до 24 март, а от 25 март започват и продажбите на моделите.

Новият iPhone SE е мощен и достъпен смартфон с характерния за линията компактен и устойчив дизайн и впечатляващи подобрения в редица области. Неговата производителност е подобрена значително от новия A15 Bionic чип на Apple. Моделът разполага също и с изцяло нова система от камери, 5G свързаност, удължен живот на батерията и подобрена издръжливост.

Vivacom пусна промоционално в сайта си разнообразни смарт устройства с отстъпки до 100 лева

Vivacom стартира нова онлайн промоция, включваща богато разнообразие от смарт устройства и аксесоари, предлагани с отстъпки до 100 лева...

Новите зелени смартфони iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 и iPhone 13 mini от своя страна разширяват най-иновативната линия iPhone модели до момента с елегантен дизайн, висока производителност и функционалност. Те включват чип A15 Bionic на Apple, изключително устойчиво покритие Ceramic Shield отпред, усъвършенствано 5G изживяване и подобрена системи от камери за зашеметяващи снимки и видеоклипове. Моделите ще се предлагат в цветове алпийско зелено и зелено.

Всички нови iPhone модели поддържат 5G мобилни мрежи и са напълно съвместими с мрежата от пето поколение на Vivacom, която е най-бързата в България на базата на анализ на Ookla® на Speedtest Intelligence®*. Тя е и най-голямата в страната с покритие в над 220 населени места и курорти.**

Новите iPhone устройства, поръчани в периода 18 - 24 март, ще бъдат доставяни на клиентите от 25 март. От телекома предупредиха, че наличностите са ограничени и предложението е валидно до тяхното изчерпване.

Новите iPhone устройства, поръчани в периода 18 март – 24 март, ще бъдат доставяни на клиентите от 25 март. От телекома предупредиха, че наличностите са ограничени и предложението е валидно до тяхното изчерпване.

Vivacom пуска предварителна поръчка на новия смартфон на Apple iPhone SE

Vivacom пуска предварителна поръчка на новия смартфон iPhone SE, както и на iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max в цвят алпийско зелено и ...

 

*Според анализ на Ookla®, основан на данните от Speedtest Intelligence® за 01.07.-31.12. 2021, валидни само за най-бързата 5G мрежа. Търговските марки на Ookla се използват с разрешение. Повече на vivacom.bg.

**Най-голямо покритие на 5G мрежа след сравнение по публично достъпна информация към 07.01.22 за покритието на операторите по брой населени места и курорти. Повече на vivacom.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Велики оферти за 5G смартфони от Vivacom

Супер оферта от Vivacom: Най-качественият оптичен интернет в България с 50% отстъпка за цяла година

Във Vivacom над 700 служители са част от експертни програми за развитие

Vivacom Регионален грант подкрепя 10 проекта със 100 000 лева (СНИМКИ)

Кои са най-гледаните филми и сериали в EON Видеотека през март

Vivacom спечели призовото първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ (СНИМКИ)

Специална филмова селекция с Брус Уилис в EON видеотека

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

Vivacom със специална оферта за малкия и среден бизнес

Vivacom предлага 50% отстъпка на планове Unlimited при покупка на Vivacom 5G смартфон

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Unlimited Tech Guide