Използвайте тези растения, те ще внесат позитивна енергия в дома ви

12491
Използвайте тези растения, те ще внесат позитивна енергия в дома ви
Снимка: Евгения Гигова/Actualno.com

Растенията са едни естествени декорации за дома или офиса, които внасят уют и свежест по тези места. Много от хората ги използват като средство за подобряване на здравето или за да се насладят на красотата им. Освен че растенията представят своето обаяние по различни начини, те служат и за защита на човека от отрицателните вибрации, като ги заменят с други положителни. Вижте как може да защитите дома и семейството си със следните 10 растения.

Кактус

Кактусите са много красиви и придават специален декоративен щрих на пространствата в дома и офиса. Тези растения изискват специални грижи за поддържане и за тях се говори, че предпазват от завист, натрапници, злонамерени лица и в същото време абсорбират лошата негативна енергия на електроуредите.

Джоджен

Освен че е растение с много ползи за здравето на човека, джодженът е бил използван срещу магьосничество и завист от другите хора. Смята се, че който притежава това свежо растение, ще привлече много икономически ползи за дома си.

Бамбук

Напоследък стана доста модерно хората да декорират дома си с бамбук. Ако сложите едно от това растение в хола или в стаята си, то ще привлече добрата енергия към вас. Бамбукът носи усещане за благополучие, спокойствие и отдалечава завистта.

Жасмин

Жасминът е познат като растението на влюбените, защото помага при взаимоотношенията на духовно ниво между двама души. Препоръчително е да държите това растение в стаи или помещения, които да са споделени с вашия партньор, тъй като то привлича добрата енергия за взаимоотношенията и придава романтика.

Розмарин

Розмаринът е растение, което се използва от далечни времена в много древни култури. На духовно ниво то може да помогне за привличане на искрена любов и щастие. Освен да отглеждате растението в домашни условия, вие може да се възползвате от неговите ползи, като вземете няколко стръкчета розмарин и ги сложите в торбички, а тях поставите в различни краища на къщата. Това ще ви помогне за привличане на лоялни хора.

Мента

Ментата е растение с много лечебни свойства, от които може да се възползвате по всяко време. Освен че това растение може да ви осигури един добър съюзник за здравето, то ще ви помогне за развитието на различни позитивни емоции във всяка една среда. Ментата помага в борбата с лошите вибрации и с безсънието. Също така тя ще ви окаже помощ за подобряване на комуникацията в дома ви.

Мащерка

В древността мащерката се е използвала за прочистване на дома от лошите вибрации. Освен че гони отрицателната енергия, това растение предпазва от кошмари и насърчава самочувствието, като осигурява защита на дома и неговите обитатели.

Хризантема

С този трик ще купите много неща за малко пари от хипермаркета

Сложна плетеница от специално подредени рафтове, чиято основна цел е да ловят клиенти, представляват хипермаркетите. Експерти съветват...

Хризантемите са известни със своята красота и предоставяне на усещане за благополучие в дома. Това растение ще ви поднесе щастие и много усмивки, като поддържа чувството за хумор в дома ви живо. Препоръчително е да го сложите на места, където има много напрежение и дискусии. Хризантемите са свързани с релаксиращия живот.

Евкалипт

Растението е препоръчително за офис, тъй като привлича просперитет. Освен това, етеричните масла, които съдържа, помагат изключително много на дихателните пътища.

Алое

Алоето се използва в ритуалите срещу завист и лош късмет. То вдъхва добра енергия в дома и е от жизненоважно значение за привличане на късмет. Ако растението е избледняло, това е, защото е погълнало лошата енергия и ви е защитило.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Долар - лев. Колко струва един щатски долар към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Правете това на работа, за да имате повече енергия и да сте по-продуктивни

5 признака, че тялото ви е задръстено с токсини

Кои са "позволените храни" при колит?

Тези зодии със сигурност ще ви предадат

Парене и сълзене на очите: възможни причини и лечение

Как да намалим незабавно кръвната си захар?

Рязко замайване и гадене - причини за възникване

Защо винаги виждам 11:11 на часовника?

Как да разберете каква е вашата любовна съвместимост със съпругата ви?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Полезно