Как да превърнете градината в райско кътче за отдих

8484
Как да превърнете градината в райско кътче за отдих
Снимка: Unplash

С покачването на температурите, градината се превръща в притегателен център за отдих и релакс от всички членове на семейството. Поддръжката на красиво външно пространство е изключително важна за цялостната визия на една къща и предразполага към повече уют и комфорт. Добре композираната градина, може да направи чудеса с цялостното излъчване, превръщайки зоната навън в истински рай. Съществуват много елементи, с които всеки може да сътвори ефективно и естетично местенце за отдих на открито. В настоящия материал ще обърнем специално внимание на два от тях, за да превърнете успешно вашата градина в райско кътче за релакс.

Арка от градински рози – рай в дома

За създаването на красива визия в градината, без съмнение огромна роля играят цветята и декоративните структури. Сред екзистенциалните градински елементи една от челните позиции е заета от градинската арка.

От древни времена градинските арки са популярни със своята  практична и символична стойност. Те могат да се използват едновременно и като декорация , и като основа за растения.

Едно от най-големите предимства на перголата или градинската арка, е че осигурява чудесна сянка и е перфектна да поставите градинските си мебели, наслаждавайки се на ароматно съчетание от цветове и аромати, с естествена защита от слънцето, без да се налага да използвате чадър.

Позиционирани на някоя от пътеките или алеите в градината, те помагат за обособяването на различни зони в двора за отдих и релакс.

За да сътворите романтично пространство, може да използвате по-малкия вариант на перголата – арката от рози.

В онлайн магазин vidaXL.bg ще откриете богато разнообрази от арки за вашите градински рози, превъръщайки се в  естетичен и полезен екстериорен елемент за едно наистина райско кътче в дома. В каталога от предложения ще намерите многообразие от перголи, изработени от различни материали, като един от най-разпространените видове е дървения, защото позволява отглеждане на катерливи растения и придава уютен и красив вид на градината.

Комфорт и релакс за вашата зона на открито

След като сътворите вашето райско кътче с арка от градински рози, за постигането на максимална ефективност, идва ред на обзавеждането.

Една от възможностите, които vidaXL.bg предлага, за да превърнете външната зона на открито в комфортно и релаксиращо място е изборът на шезлонг. Той е идеалният начин да се възползвате максимално от удобството, релаксирайки в компанията на добра книга, питие или близък.

В селекцията от предложения ще откриете разнообразие от стилове и вариации за всякакъв тип нужди. Очакват ви градински шезлонги, столове-шезлонги, наклоняеми, преносими модели, както и шезлонги към басейна.

Относно изработката, налични са устойчиви на атмосферни влияния модели, с обещание за издръжливост и надеждност. Продуктовата гама включва класически пластмасови шезлонги, които се характеризират с лек дизайн и устойчивост на атмосферни влияния; дървени модели от акация, тиково дърво и бамбук, които ще придадат естествен и хармоничен вид на вашата градина; шезлонги от текстилен, отличаващ се с водоустойчивост и устойчивост от мухал.

Следете изкъсо офертите на vidaXL.bg и превърнете вашата градина в райско кътче за релакс и отдих.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Долар - лев. Колко струва един щатски долар към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Как да се държим с хипохондрик, така че да му помогнем?

Първа помощ при високо кръвно: Ето какво трябва да се направи

Как числата могат да съсипят живота ви?

8 уникални предимства на витамин Е

9 заболявания, които водят до умора и сънливост

7 тихи признака, че имате дефицит на желязо

Когато стресът ви удари в тялото: 15 неподозирани симптоми

Как да облекчим мускулния спазъм на врата?

Опасни симптоми: болка в ушите и главоболие - какво да правим

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com