Владимир Николов сложи край на великата си кариера

45886
Владимир Николов сложи край на великата си кариера

Владимир Николов прекрати блестящата си волейболна кариера със страхотен бенефис, който се изигра пред 10 хиляди души в столичната зала "Арена Армеец".

Легендарният ни диагонал и неговият отбор "Звездите" стигна до категорична победа с 3:0 над националния отбор на България в бенефисен мач, който отбеляза края на невероятното му пътуване в професионалния волейбол.

Волейболни величия се събраха в София, за да уважат Владо Николов

Истинско съзвездие от най-големите волейболни легенди пристигна в София от цял свят, за да уважи един от най-успешните български спор...

"Лъвовете" на Пламен Константинов имаха шансове само във втория гейм, в който водеха категорично с 5-6 точки, но в крайна сметка след силна игра на Владо Николов "Звездите" стигнаха до обрат и 25:23. Те спечелиха и първата част с толкова, а третият гейм завърши отново в полза на "Звездите", този път с 25:20.

В игра се появиха и двама от тримата синове на Владо Николов - Мони и Алекс, които вкараха по един сервис за "Звездите", ставайки съотборници на играчи като Никола Гръбич, Христо Златанов, Теодор Салпаров, Дик Коой и много други световни звезди.

След края на двубоя Николов получи куп подаръци в чест на легендарната му кариера, която премина през България, Франция, Япония и Италия. Той спечели всичко възможно на клубно ниво, като единствено с българския национален тим му убегна възможността да играе финал на голям шампионат.

За финал Владимир Николов се снима със семейството си на терена, а след това напусна залата, махайки на феновете на волейбола, уважили неговия бенефис.

Вече няма никакъв шанс волейболистите ни да отидат в Рио

И последната надежда на българския мъжки национален отбор по волейбол да стигне до предстоящите Летни олимпийски игри в Рио де Жанейро ...

Малко след края на срещата легендарният волейболист предаде фланелката с №11 на сензацията от този сезон Спас Байрев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Волейбол