Стрийт фитнес във Враца

3745
Стрийт фитнес във Враца
Снимка: za actualno.com Ан.Костова

„Център за младежки дейности” ВРАЦА, съвместно с Bulgarian Bulls и Nutritions.bg и Мартин Харизанов организират спортен ден посветен на Street Fitness. Проявата събра в 15 ч. днес в Парк „Зеленчука” привърженици на спорта и ентусиасти на различна възраст.

 Основната цел на организаторите е да провокират младежи и деца да се движат и спортуват чрез лостове и така наречения „Уличен и крос фитнес”. От друга страна откритата тренировка дава възможност да  се запознае с този сравнително нов спорт младото поколение. Желанието на участниците е да се създадат повече такива площадки с лостове, успоредки и стени и с т.н. компоненти да се разраства и популяризира новия спорт в града. Младите хора имат още едно голямо желание с реализирането на този ден, това е създаването на повече такива комплексни лостове, успоредки и стени (т.н. компоненти и площадки) в града.

За опасните места във Враца и черната хроника в последните години

Почти седмица след бруталното убийство на русенскатата журналистка Виктория Маринова търся отговор на въпроса – къде е опасно ...

Практикуващите уличен фитнес в България не са така многобройни, както посетителите на конвенционалния фитнес.Тенденцията е техният брой да нараства. Стрийт фитнесът е дете на спортната гимнастика и бодибилдинга. Въпреки че този хибриден спорт е все още млад, може да се говори за поставени основи на стрийт фитнес културата и във Враца.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com