СУ "Христо Ботев" победи в традиционно голямо спортно състезание във Враца

2292
СУ "Христо Ботев" победи в традиционно голямо спортно състезание във Враца
Снимка: Обшина Враца

За четвърта поредна година отборът на Средно училище "Христо Ботев" стана победител в комплексното класиране на врачанското общинско състезание "Ученически игри", за сезон 2017/2018 г..

Младежите завоюваха 284 точки в дисциплините. Училището излъчи 18 отбора общински първенци, както и много втори и трети места, които ги изведоха до първото място. Отборът, който успя да класира училището за финалите на ученически игри, беше тимът по лека атлетика 5-7 клас момчета с ръководител Альоша Велков.

На финала е ремонтът на пътя Враца - пещера Леденика

Започна полагането на втори слой асфалт на Крайречния булевард  във Враца. Отсечката е част от проекта за рехабилитация на пътя "В...

На второ място в "Ученически игри" за четвърта поредна година се класира отборът на Математическа гимназия "Акад. Иван Ценов" с 214 точки. Третото място с 94 точки остава за отборът на Средно училище "Козма Тричков".

Призьорите бяха наградени от кмета Калин Каменов на официална церемония, провела се в залата за тенис на корт в спортния комплекс в града. "За поредна година всеки от вас доказва, че спортът може да е удоволствие, а не агресия. Не забравяйте, че вие сте не просто добри спортисти, но и достойни личности. Пожелавам ви никога да не се отказвате от поставените си цели и винаги да се стремите към върха", каза кметът в рамките на церемонията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com