Дачич наредил разследване на скритата камера

15111

Премиерът и министър на вътрешните работи на Сърбия Ивица Дачич няма да търси съдебна отговорност от авторите на скритата камера в предаването „Мисията невъзможна”. Дачич обаче е наредил провеждането на вътрешно разследване, което трябва да установи по чия вина е станал жертва на скритата камера, предаде ИТАР-ТАСС.

Собствено разследване е започнал и Синдикатът на сръбската полиция. Неговото ръководство смята, че за случилото се трябва да отговаря началникът на службата за охрана на премиера Небойша Груич, който не е предотвратил скандалното „интервю”.

Дачич поиска наказание за авторите на скритата камера

Сръбският премиер Ивица Дачич обяви, че ще иска да бъдат наказани отговорните за пропуските, които са довели до това той да стане жер...

Провокацията бе организирана от телевизия „Пинк”, която покани Дачич на интервю. Въпросите бяха задавани от бивш модел на „Плейбой”, която водеше интервюто с премиера без бельо. Премиерът без смущение отговаряше на въпросите, но периодично на лицето му се появяваше несвойствена усмивка.

Ръководството на „Пинк” реши целият запис да не бъде излъчен, а предаването „Мисията невъзможна” да бъде спряно.

Ивица Дачич е забранил излъчването по телевизията на интервюто. Предаването "Мисията невъзможна" обаче намерило изход, като пуснало интервюто в сайта си. Сръбската Шарън Стоун се включи по bTV, като гарантира, че в момента е прилично облечена. Тя обясни, че е успяла да довърши интервюто с него, което било в лежерен стил, с лично-забавен характер. Бранка Кнежевич работи като актриса и модел и често се снима в скритите камери на предаването.

При въпросното интервю, което стана абсолютен хит, тя седи срещу сръбския премиер Ивица Дачич с предизвикателна къса рокля, като след един от въпросите премята крак върху крак, от което се вижда, че е без бельо. Камерата показва и как минути преди интервюто тя вдига роклята си и събува бикините си.

Скрита камера за сръбския премиер - водеща без гащи!

Премиерът на Сърбия Ивица Дачич стана жертва на скрита камера от предаването „Мисия невъзможна”, пише днес македонският вес...

Притесних се, тъй като срещу мен седи премиерът, призна Бранка.

Върху нас упражняват натиск от страна на правителството, но засега няма съдебно преследване, каза Горан Маркович, шеф на предаването. Човек от правителството ни изкара предатели на Сърбия, допълни Горан Маркович. От кабинета призовали съюза на журналистите в Сърбия да се занимаят с "нарушителите".

Всички ни подкрепят, дори Си Ен Ен ни дадоха рамо, като заявиха, че сръбското правителство не е демократично и задушава сръбските медии, каза Маркович, който преди половин час дал интервю за световната теливизия.

Редактор: Десислава Ушатова

Дачич: Сърбия е най-добрият приятел на Македония

Сръбският премиер Ивица Дачич, който от снощи е на посещение в Македония, днес ще се срещне с премиера на страната Никола Груевски. Пре...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com