Масовият убиец от Тулуза може и да не е жив

3575
Масовият убиец от Тулуза може и да не е жив

Френският вътрешен министър Клод Геан призна, че властите не са наясно дали обкръженият убиец Мохамед Мера "все още е жив", тъй като полицията "няма връзка" с него от вчера, предаде БГНЕС.

"Странно е, че той с нищо не реагира особено след като полицаите взривиха капаците на прозорците. Ние предпочитаме той да се предаде, да го заловим жив, за да бъде изправен пред съд, затова се надяваме той все още да е жив", посочи Геан, добавяйки, че откъм жилището на терориста се чули два изстрела и полицаите не знаят какво става там всъщност. Особено след като той съобщи, че е "готов да умре с оръжие в ръка".

Това стана, след като полицията си послужи с взривове през нощта, за да не му позволи да спи и да сломи неговата съпротива. В цялата сграда, където се е барикадирал, е спряна водата, газът и електричеството.

Арестуваха тулузкия нападател

Заподозреният за убийствата във Франция е арестуван, съобщава телевизия „Евронюз”. Френското президентство и вътрешното ми...

Мера е френски гражданин от алжирски произход. Твърди се, че е член на "Ал Кайда". Посещавал е Пакистан и Афганистан, където е лежал в затвор за изработка на взривни устройства.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com