Мишел подкрепи Обама в Туитър

3593
Мишел подкрепи Обама в Туитър

Съпругата на американския президент Барак Обама Мишел се сдоби със страница в социалната мрежа Туитър, предаде АФП. Страницата @michelleobama беше създадена от екипа на президента, който се надява да извлече полза от популярността на първата дама по време на предизборната кампания, предаде АСН.

Първото послание в нея беше от хората на Барак Обама. В него се подчертава, че чрез тази страница американците ще имат още една възможност да контактуват с президентшата. Акаунтът беше открит в 8 часа сутринта вашингтонско време. Два часа по-късно той вече имаше 30 000 абонати.

Първата дама на САЩ няма да пише сама посланията, качвани от нейно име в страницата й, освен тези, които ще бъдат подписани с инициалите МО, поясни екипът, водещ кампанията на Барак Обама.

Преди четири години Барак Обама наложи модата на интензивно използване на интернет и социалните мрежи за водене на предизборна кампания. Акаунтът на Обама в Туитър има вече 11,8 милиона последователи. Популярността на Мишел Обама в края на 2010 г. беше 63%.

Мишел Обама: Не ме изкарвайте ядосана чернокожа жена

Мишел Обама заяви, че не е „някаква ядосана чернокожа жена” в опит да намали шума около сензационна нова книга, в която се ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com